Xillio ontwikkelt connector voor OpenText

Xillio heeft een connector ontwikkeld voor de OpenText Content Server (OTCS). Door ondersteuning van multi-server en multi-threaded processing, kan de bi-directionele connector content en metadata uit OpenText exporteren en importeren. Hiermee biedt Xillio een mogelijkheid om OpenText migraties snel uit te voeren, vele malen sneller dan de huidige conventionele manier van migreren.

Schaalbare connector

De nieuwe connector is schaalbaar, nauwkeurig, zorgt voor een traceerbaar migratietraject, behoeft weinig scripting voor projectspecifieke vereisten en biedt inzichtelijke logging. De communicatie met de OpenText Content Server verloopt via bewezen API’s; de REST API en Content Web Services API. Met behulp van de REST API worden onder meer de metadata (categoriën en attributen), OpenText migratie items (met versies and binaries) en users en groepen overgezet. De Content Web Services API zorgt voor de permissies.

Unified Data Model

De ontwikkeling van de connector is gebaseerd op de Unified Data Model. Dankzij het Unified Data Model (generiek datamodel) van Xillio is het mogelijk bij elk project scripts en modules te hergebruiken en enkel systeemspecifieke eigenschappen met behulp van business rules toe te voegen zonder de datamodellering over te doen.

Datakwaliteit

Naast het exporteren en importeren van content en metadata in OpenText biedt Xillio diverse oplossingen om de kwaliteit van de data te verbeteren. Aan de hand van een analyse van de data (bv. totaal aan items en files, lege folders, bestandsgrootte, duplicaten, gebruik en kwaliteit van de metadata) kan worden bepaald welke actie moet worden ondernomen. Denk hierbij aan ontdubbeling, herstructurering, metadata verrijking. Xillio ontwikkelt diverse connectoren voor verschillende ECM-systemen. Deze worden beschikbaar gesteld om onder andere migraties van OpenText of naar OpenText te realiseren.

Migratie

Rikkert Engels, oprichter en CEO van Xillio voegt toe dat een migratietraject “altijd een complex proces is. Met onze gefaseerde benadering van export, analyse, rapportage, opschoning, metadata verrijking, ons unieke Unified Data Model en snelle import zijn wij van meerwaarde voor ieder migratie traject naar OpenText.

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter