M-Files ontvangt ISO 9001:2015-certificering

M-Files heeft de ISO 9001:2015 certificering ontvangen voor het ontwerp, de ontwikkeling, levering en ondersteuning van zijn informatiemanagementoplossingen en gerelateerde diensten.

Het M-Files kwaliteitsmanagement systeem is onafhankelijk gecontroleerd en geverifieerd door Inspecta, dat vaststelde dat het in overeenstemming is met ISO 9001: 2015. M-Files heeft strikte procedures ingesteld voor het waarborgen van het kwaliteitbeheer. Daarvoor heeft het M-Files QMS ingezet, een out-of-the-box oplossing voor het dagelijkse kwaliteit management. M-Files QMS maakt gebruik van een nieuwe aanpak om de manier waarop bedrijven belangrijke documenten, informatie en processen in verband met kwaliteit en compliance-activiteiten organiseren, beheren en bijhouden te verbeteren.

“Het verwerven van ISO 9001:2015 certificaat toont aan onze klanten en partners in de kwaliteitintensieve en zeer gereguleerde industrieën dat M-Files hun compliance en risico gerelateerde eisen begrijpt. We hebben veel van dezelfde interne processen en procedures overgenomen om de algehele kwaliteit van onze eigen oplossingen en diensten te verhogen”, zegt Jim Geary, executive chairman van M-Files Corporation. “Het is belangrijk om te laten zien dat werken volgens de ISO 9001:2015 standaard dat we ons inzetten voor continue verbetering omdat veel van onze klanten vertrouwen op M-Files voor hun eigen ISO-certificering processen.”

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter