Het welbekende Heliview recept met een nieuw ingrediënt

Heliview Conferences & Training is al jaren de organisatie die de mogelijkheid biedt om doormiddel van congressen professionals succesvol bijeen te brengen en kennis te delen. Per september 2020 komt hier nog een extra ingrediënt bij, Online. Het recept van Heliview blijft nog altijd hetzelfde, maar de smaak wordt alsmaar beter.

Vanaf september organiseert Heliview events, een event bestaat dan uit een congresdag op locatie en een online event dat te vinden is in de EventManager. Voor bekenden van Heliview zal de congresdag niet veel anders zijn (afgezien van de 1,5-metermaatregelen), maar het online concept daarentegen wel. Wat gaat er precies veranderen en hoe gaat dit de congressen interessanter en sterker maken?

Hoe gaat het online concept eruit zien?

Tijdens de congresdag neemt Heliview interviews , talkshows en presentaties op met enkele van hun sprekers en partners in de mobiele Heliview studio. Deze interviews zijn vervolgens een week na de congresdag terug te vinden in de EventManager onder de tab: TALKS. Deelnemers van de congresdag krijgen automatisch ook toegang tot de ze exclusieve online content. Wanneer een deelnemer enkel wil deelnemen aan het online event kan dat tot een maand ná de congresdag. De exclusieve online content is maximaal 90 dagen beschikbaar.

Met het online event hoopt Heliview meer mogelijk te maken voor zowel de deelnemers als de business partners. Binnen de EventManager komt namelijk ook een plek voor partners om meer exposure te genereren: Heliview EXPO. Binnen de EXPO kunnen partners zich presenteren met een bedrijfsomschrijving, video’s en afbeeldingen. Deelnemers kunnen vervolgens met de partners in contact komen door een netwerk- of expertgesprek aan te vragen.

Extra mogelijkheden

Heliview ziet de mogelijkheid om persoonlijke contacten op te doen als een van de belangrijkste onderdelen van hun events. Het aanbieden van de beste dienstverlening om voor deelnemers en partners nieuwe contacten op te doen is dan ook het primaire doel van de organisatie. Om dit contactmoment te bieden faciliteert Heliview 1-op-1-netwerkgesprekken en 1-op-1-expertgesprekken. De netwerkgesprekken zijn bedoeld om kennis te maken of even bij te kletsen, terwijl de expertgesprekken meer gericht zijn op een specifieke vraag vanuit de deelnemer.

“Door corona zijn ook wij ervan overtuigd dat we zowel online als op de congresdag onze deelnemers en partners met elkaar in contact moeten kunnen brengen. Waar concurrenten snel overgingen tot het organiseren van webinars, hebben wij de tijd genomen om goed na te denken over een nieuw online concept,” aldus Ingeborg Bosch , Senior Conference Producer & Belgium Cluster Lead bij Heliview. Door de toevoeging van het online concept biedt Heliview de mogelijkheid om zowel op de congresdag als binnen de EventManager kennis op te doen, ervaringen te delen en te netwerken met vakgenoten.

Meer informatie? Ga naar www.heliview.nl/conferences

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter