go2UBL verwelkomt 25.000ste gebruiker

Conversie van facturen naar UBL neemt vlucht

Het totaal aantal gebruikers van go2UBL is inmiddels de 25.000 gepasseerd. In april 2018 sloot de conversiepartij nog de 12.500ste gebruiker aan. Een verdubbeling van het aantal gebruikers in iets meer 2 jaar. De conclusie dat het converteren van (PDF) facturen naar UBL een grote vlucht neemt is daarmee snel gemaakt.

Administratiekantoren ontdekken voordelen

Het zijn met name administratiekantoren die de voordelen van elektronisch factureren ontdekken en in grote getalen de overstap maken naar UBL. In dat proces sluiten zij niet alleen zichzelf, maar ook hun klanten aan bij een conversiepartij als go2UBL. Ynsjoch heeft op 20 juli de 25.000-ste klant aangesloten.

Wim Auke Sannes van Ynsjoch administratie & advies: “Wij verwerken de e-facturen voor onze klanten in SnelStart. Dit pakket is UBL-ready. Hierdoor worden geconverteerde facturen van PDF naar UBL / e-factuur volledig automatisch ingelezen. Tezamen met de bankoppelingen leidt dit tot een actuele administratie, wat vervolgens nog meer automatiseringskansen biedt. Denk er bijvoorbeeld eens aan om wekelijks een betaalbestand te genereren voor je klanten. De klant leest deze eenvoudig in bij zijn bank. Zo voorkom je voor iedereen dat facturen meerdere malen door meerdere handen gaan.”

Wim Auke en zijn team kregen een certificaat met waardebon voor 2.500 gratis conversies en een taart uit handen van Sandra Alkema Customer Support bij go2UBL. Alkema: “We zijn heel blij om te zien dat met name administratiekantoren de voordelen van elektronische factuurverwerking omarmen. De PIEK in de BTW-maanden is voor vele administratiekantoren nog steeds een uitdaging. Ynsjoch administratie & advies laat weten deze piek een stuk minder te ervaren. Doordat klanten met go2UBL eenvoudig tussentijds de Inkoopfacturen, kas- en pinbonnen en andere inkoopdocumenten kunnen aanbieden bij go2UBL. Hierdoor is de administratie dan ook vaak zeer actueel.”

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter