Woonwenz verbetert samenwerking met social business oplossing

Woningcorporatie Woonwenz uit Venlo heeft gekozen voor de social intranet oplossing eConnect Today van ETTU. eConnect Today werkt binnen Microsoft Office 365 en ondersteunt de 100 medewerkers van Woonwenz op in hun dagelijkse werkzaamheden.

Woonwenz maakte voorheen gebruik van een statisch intranet gebaseerd op Java. Medewerkers konden niet zelf nieuws en informatie delen en het misten de mogelijkheid om interactie aan te gaan. Woonwenz heeft strategisch gekozen voor Microsoft Office 365 en de wens was dan ook om hier het nieuwe intranet in onder te brengen. Daarnaast zocht Woonwenz een standaard SharePoint intranet, zonder uitgebreid maatwerk, waarbij de gebruiker maar één keer hoeft in te loggen voor al zijn applicaties. Na een uitgebreid selectietraject heeft Woonwenz gekozen voor eConnect Today in Office 365. Naar verwachting zal het nieuwe intranet in het vierde kwartaal van 2016 gelanceerd worden.

Edmond Janssen, Informatiemanager van Woonwenz: “Wij zochten nadrukkelijk naar een leverancier met een standaard intranet oplossing in Office 365. Wij wilden niet het wiel opnieuw uitvinden en een intranet hebben dat maar 5 jaar meegaat. Andere partijen in de markt wilden samen met ons het intranet bouwen, terwijl ETTU met eConnect Today over een out-of-the-box intranet oplossing beschikt. Daarnaast is ETTU al geruime tijd actief binnen de woningcorporatiemarkt en voldoet eConnect Today precies aan al aan onze wensen en eisen.”

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter