M-Files ondertekent met DocuSign

M-Files Corporation, een EIM-leverancier, gaat haar oplossingen voorzien van de mogelijkheid om met digitale handtekeningen te werken. Daartoe werkt het van oorsprong Finse bedrijf samen met DocuSign.

Met DocuSign kan elke organisatie papier-gebaseerde processen verbeteren door middel van kostenverlaging, efficiëntieverbetering en meer veiligheid. DocuSign maakt elke beslissing, goedkeuring, werkproces en handtekening digitaal zodat iedereen op elk moment, waar dan ook en op elk apparaat met vertrouwen kan handelen.

Automatisch werkproces

De M-Files integratie met DocuSign versnelt het verzamelen van digitale handtekeningen, informatie en data in documenten, zoals contracten, overeenkomsten en bestellingen. Documenten in M-Files kunnen met DocuSign elektronisch ondertekend worden als deel van een automatisch werkproces, waarbij alle deelnemers een emailnotificatie ontvangen met de taak het document in te zien en te ondertekenen. Wanneer alle geautoriseerde deelnemers het document ondertekend hebben, wordt het in M-Files opgeslagen waar het verder verwerkt en beheerd kan worden.

DocuSign kan ook gebruikt worden voor deelnemers die geen toegang hebben tot M-Files.

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter