Innoprint-netwerk verder uitgebreid

Veenman heeft drie nieuwe partners voor Innoprint: Nest, Inkstation en The Read Shop Express. Daarnaast gaat Bruna, dat als eerste met Innoprint aan de slag ging, na een testperiode het aantal vestigingen uitbreiden. Het gaat om de ‘printing-as-a-service’ cloudoplossing van de Rotterdamse specialist.

Joost Wijma, bij Veenman verantwoordelijk voor Innoprint, weet als geen ander dat printing-as-a-service staat of valt met de beschikbaarheid van aangesloten punten om te kunnen printen. “Daarom blijven we ook na de komst van Nest, The Read Shop Express en Inkstation gesprekken voeren met potentiële partners. We krijgen positieve reacties en ik verwacht dat we onze doelstelling, een netwerk van zo’n 5000 Innoprint-locaties, zeker zullen halen. Daar draagt ook Bruna aan bij door Innoprint aan te bieden op meer en op geografisch beter verspreide locaties.”

Kosten overzichtelijk

Nest, werkplekken voor groeiers, biedt in een aantal vestigingen in en rond Amsterdam werkplekken met bijbehorende diensten aan voor zzp’ers, start-ups en groeiende bedrijven. Niet verwarren dus met de makers van innovatieve thermostaten. Alles bij Nest staat in het teken van de best mogelijke prijs/kwaliteitverhouding. Hein Langendijk, medeoprichter van Nest: “Na een vergelijking van meerdere leveranciers en aanbieders van printers, hebben we voor Innoprint gekozen. De handling is minimaal, de service is goed en de kosten zijn overzichtelijk.”

Geen zorgen

Inkstation Midden-Nederland (de regio rond Amersfoort) levert kantoorartikelen en inkt voor printers. Cor Wander, eigenaar van Inkstation Midden Nederland: “Iedereen heeft wel eens een print nodig en is lang niet altijd bereid daarvoor een printer aan te schaffen. Dankzij Innoprint krijg ik deze mensen nu toch in mijn winkel. Bovendien heb ik er helemaal geen omkijken naar, want Veenman verzorgt alles rond Innoprint. Dat geeft mij als detaillist rust.”

Toekomstgericht

The Read Shop Express is een keten van laagdrempelige inloopwinkels met een assortiment boeken, tijdschriften, wenskaarten, dagbladen, kantoorartikelen en een groeiend assortiment gifts.

Remco Reebeen van The Read Shop Express in Zelhem: “In plaats van een kopieerapparaat in de winkel wilde ik een meer op de toekomst gerichter apparaat dat beter aansluit bij de verschillende digitale mogelijkheden van nu. Daarnaast is het een uitdaging om meer jongeren en bedrijven te verbinden aan onze winkel. Ik kwam op het spoor van Innoprint, een innovatief concept met een toekomstvisie. Het is meer dan alleen printen en de investering is laag. In eerste instantie gaat het niet zozeer om de vergoeding(en) voor het gebruik, maar om het leggen van (nieuwe) verbindingen met mijn relaties.”

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter