Wilco van Bezooijen nieuwe directeur Veenman

Veenman, dochterbedrijf van Xerox, heeft Wilco van Bezooijen (46) benoemd tot Algemeen Directeur. Van Bezooijen is afkomstig van Xerox en heeft diepgaande ervaring in de printing- en publishingmarkt. Hij volgt Dirk Olivier op die Veenman onlangs heeft verlaten.

Wilco van Bezooijen: “Veenman is een grote speler in de kantoormarkt met advisering en implementatie van systemen en software voor document management, visual solutions en managed print services. Ik ben blij met de uitdaging om mijn kennis en ervaring voor Veenman in te zetten.”

Na zijn opleiding heeft Wilco diverse management en directiefuncties bekleed in de printing- en publishingmarkt in Nederland en internationaal. Wilco is zijn loopbaan begin jaren negentig gestart bij Xerox en was sinds 2013 Country General Manager voor de Nederlandse divisie van de European Channels Group (ECG) en vervulde deze rol sinds 2015 ook in Denemarken. In deze positie bouwde hij de indirecte verkoopstrategie uit in de verschillende marktsegmenten en hield hij zich bezig met het aantrekken van nieuwe partners.

Over Veenman

Veenman is een onafhankelijke partner die organisaties helpt grip te krijgen op hun informatievoorziening. Met een breed scala aan oplossingen – van printing en document management software tot videoconferencing en interne zoekmachines – zorgt Veenman ervoor dat werknemers informatie in de hand krijgen voor het nemen van beslissingen. Naast het hoofdkantoor in Rotterdam, heeft Veenman vestigingen in Amsterdam, Best en Zwolle. De onderneming maakt deel uit van Xerox Corporation.

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter