Auteurs gezocht

U heeft verstand van information management. Wij hebben een digitaal platform. Een mooie combinatie! Wilt u meehelpen VIPdoc uit te bouwen en uzelf profileren als expert in uw vakgebied?

Sinds in december 2016 het laatste papieren VIP Magazine van de pers is gerold gaat VIP volledig digitaal als website (VIPdoc) en nieuwsbrief (VIPmag.) door het leven. Als digitale uitgave kunnen we beter aansluiten op de actualiteit én kunnen gastauteurs gemakkelijker hun bijdragen leveren.

Bent u werkzaam in het brede werkveld van information management en wilt u kennis, inzicht en ervaring(en) delen, neem dan contact op via redactie@vipdoc.nl.

U hoeft echt geen volleerd auteur of ervaren blogger te zijn en over d/t- en spatiefoutjes vallen we ook niet. Het gaat ons primair om wat u de community te vertellen heeft. Onze eindredactie zet waar nodig de puntjes op de i.

Soorten bijdragen

We zien graag allerlei soorten content tegemoet. Persoonlijke blogs met originele visies of eigen ervaringen zijn zeer welkom bijvoorbeeld. Maar ook interessante use cases, artikelen die complexe zaken verhelderen, of die de ontwikkeling van information management bespreken publiceren we graag.

Als dank krijgt u voor iedere gepubliceerde bijdrage een maand lang gratis toegang tot de hele site.

Enkele spelregels

  • We plaatsen alleen artikelen die inhoudelijk interessant zijn voor uw vakgenoten, met een focus op het delen van visie, ervaring en kennis. Uw artikel mag niet gericht zijn op het promoten van uw diensten, producten of organisatie. *
  • Zowel korte als langere stukken zijn welkom. We hebben wel als ondergrens 400 woorden, maar kwaliteit vinden we belangrijker dan kwantiteit.
  • Bijdragen worden op persoonlijke titel gepubliceerd en dus niet namens uw organisatie. Bij uw naam kunnen we wel uw functie en/of organisatie vermelden als u dat wilt.
  • Het liefst zien we originele content tegemoet, maar dit is geen must. Artikelen hoeven inhoudelijk niet speciaal voor VIPdoc geschreven te zijn, maar letterlijke kopieën (‘duplicate content’) plaatsen we niet. Eerder gepubliceerde content kunt u aanleveren als deze flink herschreven is. Hier en daar een zinnetje of kopje aanpassen is niet voldoende. Uiteraard moet het artikel op het moment van indienen nog steeds interessant en relevant zijn voor uw branchegenoten.
  • De door u aangeleverde teksten en eventuele afbeeldingen en downloads mogen door ons zonder specifieke tegenprestatie gepubliceerd worden. Aangeleverde afbeeldingen en downloads worden door ons alleen in de context van het betreffende artikel gebruikt.
  • Het helpt om alvast een of meerdere conceptartikelen en wat informatie over uzelf mee te sturen als u met ons contact opneemt.

Content met een commerciële insteek kunnen we wel plaatsen tegen betaling. Deze artikelen duiden we op de site aan als “Gesponsord artikel”. Voor dergelijke commerciële bijdragen kunt u contact opnemen met verkoop@vipdoc.nl

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter