Content uit ECM-systeem eenvoudig ontsluiten in Dropbox of Box

Xillio ondersteunt nu cloud storage applicaties met connectors voor Dropbox en Box

Xillio, internationale specialist op het gebied van contentmigratie en -integratie van grote bedrijfsplatformen, ondersteunt nu ook integratie met en migratie naar cloud storage applicaties met de nieuw ontwikkelde connectors voor Box en Dropbox.

Xillio biedt met deze connectors gebruikers de mogelijkheid om content afkomstig uit de diverse enterprise contentbronnen via Dropbox of Box te ontsluiten. Organisaties voldoen hiermee aan de behoefte van medewerkers om eenvoudig toegang te hebben tot alle benodigde documenten via één toegangspunt (single point of access), het liefst een gebruiksvriendelijk, cloudbased toegangspunt die zij zowel zakelijk als privé gebruiken zoals Dropbox en Box. Dit vergroot de productiviteit en samenwerking.

Rikkert Engels, oprichter en CEO bij Xillio: “Organisaties bezitten een grote hoeveelheid contentbronnen en elk van die bronnen heeft content die gebruikers nodig hebben voor hun dagelijkse werkzaamheden. Denk hierbij aan Alfresco, OpenText, SharePoint, Documentum, Corsa etc. De praktijk is dat de gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid van nieuwe cloud oplossingen als Dropbox en Box de voorkeur hebben van de medewerker. Het gevolg is dat medewerkers de documenten uit de interne bronnen kopiëren naar hun cloud oplossing en zo een ‘schaduw’ samenwerkingsomgeving creëren. Met onze connectors kunnen onze klanten hun gebruikers toegang verlenen tot de interne bronnen via Dropbox en Box en zo controle houden over wat er met de content gebeurt.”

Met de nieuwe connectors kunnen diverse Dropbox en Box functies eventueel ook worden uitgevoerd binnen een andere contentbron. Zo kan bijvoorbeeld door Dropbox/Box folders en bestanden worden gebrowset, folders en bestanden worden gedownload, geüpload en verwijderd, metadata worden opgevraagd, en gebruikersgroepen worden ingezien.

Bekijk een overzicht van alle functies.

Naast integratie kunnen de connectoren uiteraard ook worden ingezet bij migratie- en synchronisatietrajecten.

Over Xillio

Het Content ETL Platform van Xillio biedt een oplossing voor de uitdagingen die organisaties hebben met hun gefragmenteerde contentbronnen, waaronder het naleven van wetgeving, realiseren van productiviteitsverbetering en tijdig kunnen reageren op veranderingen in de markt.

Het Content ETL Platform bevat een zeer eenvoudige scriptingtaal (Xill), out-of-the-box connectoren voor de meeste voorkomende contentsystemen (zoals fileshares, SharePoint, OpenText, Documentum, FileNet, Adobe), een Unified Data Model en een aantal modules om de kwaliteit van de content en metadata te verbeteren, zoals deduplicatie en versiebeheer. Het platform geeft organisaties de nodige inzichten in hun informatielandschap, de middelen om het te verbeteren en de mogelijkheid om hun point solutions te integreren.

Xillio werkt samen met de grote system integrators en gespecialiseerde lokale implementatiepartners. Xillio heeft haar hoofdkantoor in Hilversum en een kantoor in San Francisco.

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter