Transform Data International lanceert custodian for Legal & Professional Services

Transform Data International lanceert custodian for Legal & Professional Services. Het gaat volgens de Limburgse softwareleverancier over een nieuwe generatie DMS-oplossingen gebaseerd op SharePoint & Office365.

Elke organisatie, inclusief professional services, gebruikt een grote variëteit aan project-georiënteerde structuren naast gebruikelijke dossiers. custodian for legal & professional services is een Enterprise Information Management oplossing, toepasbaar op elk scenario waarbij een logische structuur wenselijk is.

Dat kan variëren van een project, dossier of zaak tot afdelingsspecifieke structuren zoals HR, finance, inkoop, IT of andere vergelijkbare activiteiten. Door gebruik te maken van de functionaliteiten van SharePoint en andere systemen – inclusief centraal taak beheer, status rapporten, news feeds en geavanceerde BI-rapportages – biedt custodian ondersteuning voor meer dan alleen documenten en e-mails.

Collaboration

Custodian helpt organisaties bij het ontwikkelen van een toekomstbestendige SharePoint strategie en roadmap door te integreren met gangbare oplossing in de markt. Zo is er een HighQ (o.a. collaboration) connector die de mogelijkheid biedt documenten te delen in een beveiligde samenwerkingsomgeving. Met K2 Appit kunnen organisaties op een eenvoudige en gebruikersvriendelijke manier eindelijk gebruik maken van complexe workflows.

Records management

Content productivity applicaties zoals DocsCorp zijn geïntegreerd en zelfs voor organisaties waar records management een belangrijke rol speelt, kan er gebruik worden gemaakt van RecordPoint. Om aan de grote vraag naar veilig mobiel werken te kunnen voldoen, biedt Transform Data International een suite aan mobile content management oplossingen gebaseerd op Accellion Kiteworks.

Hybride

custodian for Legal & Professional Services is beschikbaar voor cloud, on-premise of hybride oplossingen en maakt het makkelijk om over te schakelen van een on-premise omgeving naar een volledige cloud oplossing in Office365.

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter