Ricoh Pro V20000-serie: nieuw rotatief inkjetplatform

Met het nieuwe rotatieve inkjetplatform van de Ricoh Pro V20000-serie kunnen professionele printbedrijven allerlei toepassingen rendabel produceren.

 

De compacte, veelzijdige en gebruiksvriendelijke Ricoh Pro V20000-systemen bieden gebruikers de mogelijkheid om voordelige zwart-wit- en kleurenproducties te produceren. Met een vloeroppervlak van slechts 4,3 vierkante meter past het platform in bijna elke productieomgeving.

Gebruikers met verschillende behoeften op het gebied van volumes kunnen voordeel halen uit de drie versies die aangekondigd worden:

  • de zwart-wit Ricoh Pro V20000 (75 meter per minuut en 600 x 600 dpi);
  • de zwart-wit Ricoh Pro V20100 (150 mpm en 600 x 600 dpi);
  • de vierkleuren Ricoh Pro VC20000 (75 mpm en 600 x 600 dpi).

Scala aan mogelijkheden

Een extra voordeel is dat de systemen printen op een breed scala aan papiersoorten, inclusief dunner papier wat de lichtgewicht materialen die vereist is in de farmaceutische industrie. Bovendien kunnen ze gecombineerd worden met inline nabewerkingsoplossingen. Dat maakt het mogelijk om de snelheid aan te passen en zo de mogelijkheden van elke component op elkaar af te stemmen, wat helpt om de productie te maximaliseren en papierafval te minimaliseren.

Wouter Hendriks, Product Marketeer, Ricoh Nederland B.V., zegt: “Onze klanten kunnen de systemen eenvoudig bedienen door het te gebruiken in combinatie met Ricoh-software. Zo maakt het bijvoorbeeld intelligente en efficiënte boekproductie mogelijk in combinatie met onze TotalFlow BatchBuilder software. Gecombineerd met FusionPro en Ricoh Process Director kunnen we dan weer een complete en veilige farmaceutische workflow-oplossing aanreiken.”

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter