Nieuwe generatie A3-printoplossingen van Lexmark

Negen nieuwe modellen die veeleisende werkgroepen bedienen met snelle, efficiënte en veilige beeldverwerkingsdiensten.

De Lexmark CS920-serie en Lexmark CX920-serie biedt de snelste print- en scanfunctionaliteit en de hoogste papiercapaciteit binnen het aanbod van Lexmark:

  • De CX924 is met een snelheid van 65 pagina’s per minuut de snelste multifunctionele kleurenlaserprinter van Lexmark.
  • De CX920-serie is met een snelheid tot 80 pagina’s per minuut de snelste scanner van Lexmark.

Beide series bieden met 6.650 vellen de hoogste papiercapaciteit van alle Lexmark kleurenlaserprinters. De maximale maandelijkse bedrijfscycli van de CX920-serie variëren van 200.000 tot 275.000 pagina’s. De nieuwe modellen komen daarmee tegemoet aan hoge uitvoervereisten.

Deze razendsnelle A3-kleurenprinters met hoge capaciteit geven blijk van alle aspecten van de productexpertise van Lexmark:

  • Gebruikseenvoud: Een helder, geavanceerd 10 inch-touchscreen met de door Lexmark in eigen beheer ontwikkelde e-Task-interface biedt een intuïtieve en tekstgestuurde ervaring waarbij de gebruiker stap voor stap wordt begeleid.
  • Flexibiliteit: De gebruikservaring en productiviteit zijn geoptimaliseerd met de toevoeging van applicaties aan de gebruikersinterface, zoals Lexmark’s Print Release en Mobile Print. De modellen kunnen ook worden aangepast met optionele applicaties of de eigen applicaties van gebruikers.
  • Beheereenvoud: De apparaten uit de CS920-serie en CX920-serie worden na aansluiting direct opgenomen in het bestaande apparatenpark van Lexmark, met integraal beheer van het hele park, proactieve diagnostiek en de mogelijkheid om de firmware op afstand te upgraden.
  • Beveiliging: Het uitgebreide en integrale aanbod van beveiligingsoplossingen van Lexmark is ingebouwd in alle CS920- en CX920-modellen. Dit zorgt voor een veiligere en productievere omgeving.
  • Mobiliteit: Mobiliteitsfuncties bieden eenvoudige detectie van printers, mobiel afdrukken via apparaten met iOS, Android of Google Cloud, mobiele scans en integrale beheermogelijkheden voor het configureren van mobiele beleidsregels, opties en standaardinstellingen.
  • Toegankelijkheid: Gesproken gebruikersinstructies, een standaard koptelefoonaansluiting, een kantelbaar bedieningspaneel en schermvergroting met knijp- en zoomfuncties, optimaliseren de productiviteit en creëren een betere ervaring voor gebruikers met verschillende vaardigheidsniveaus.
  • Integratie met diensten van Lexmark: Elk apparaat uit de CS920- en CX920-serie is volledig compatibel met belangrijke diensten van Lexmark, van managed print services tot Lexmark Print Management.

De vandaag aangekondigde producten zijn later dit jaar verkrijgbaar.

 

Over Lexmark

Lexmark creëert imaging-oplossingen en technologieën die klanten overal ter wereld helpen om informatie eenvoudig en efficiënt te printen, beveiligen en beheren.

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter