VIPdoc en UnitedXperts presenteren (digitaal) EIM Community Platform

Flinke kennismakingskorting voor VIPdoc-abonnees

Hans Dickerscheid
Hans Dickerscheid

Hans Dickerscheid en Benedict Böhm waren beiden jarenlang bestuurslid van EIM-gebruikersverenigingen. Allebei zagen ze oningevulde behoeften van vakgenoten – zelfstandig en in dienstverband – om elkaar te ontmoeten en kennis te delen. Door gebrek aan tijd (Hans werkzaam als zelfstandig ondernemer en Benedict als resourcemanager bij een internationaal IT-bedrijf), konden zij daar, net als andere parttime bestuursleden, geen verandering in aanbrengen.

De enige resterende optie was, aldus Hans, breken met het verleden en samen met actieve partners een nieuwe community faciliteren. Inmiddels is hiervoor UnitedXperts opgericht en is UnitedXperts dé kennispartner van Heliview, IT Staffing, AIIM, IMF-Online en VIPdoc.

Benedict Böhm

“Als kennispartner van VIPdoc stimuleren wij onze participanten leerzame niet-commercieel gedreven project- en productervaring met anderen te delen. Zodoende groeit het aantal waardevolle artikelen. We merkten direct dat deze aanpak ook de sluimerende behoefte met elkaar in discussie te gaan aanwakkert”, aldus Benedict.

Special Interest Groups

In samenwerking met VIPdoc presenteert UnitedXperts daarom nu, naast zijn ‘face-to-face’ en video-bijeenkomsten, een modern digitaal forum waarop EIM-vakgenoten elkaar ontmoeten. Hans legt uit: “Het forum is georganiseerd in zogenaamde ‘Special Interest Groups’ rondom de 6 bekende VIPdoc-kennisgebieden, te weten Input Management, Business Process Management, Enterprise Content Management, Customer Communication Management, Data Management (BI, ERP en GIS) én Security & Privacy. Iedere Special Interest Group (SIG) wordt geleid door een toegewijde specialist met een eigen budget om kennisdelen te stimuleren en events te organiseren.”

 

eim-vakgebied

 

“UnitedXperts verzorgt in samenwerking met zijn partners verder congressen, workshops, opleidingen, coaching en accreditatie. Ook regelt het recruitmentteam van UnitedXperts, onder leiding van Benedict, voor deelnemende bedrijven en instellingen een flexibele kennisschil bestaande uit Zelfstandig Professionals die op basis van vaardigheden én interesse in uw bedrijf aan u verbonden willen zijn. Door op persoonlijke kennis-en kenmerken te matchen verloopt het vinden van aanvullende resource-behoeften snel(ler) en met een aantoonbaar beter resultaat. Deelnemende zelfstandigen hebben zich hiervoor tevens gecommitteerd aan de kwaliteitseisen die UnitedXperts als voorwaarde stelt”, vult Hans aan.

Kennismakingsaanbod

Ter kennismaking kunnen abonnees van VIPdoc tot eind 2017 tegen een sterk gereduceerd tarief kennismaken met (participanten van) UnitedXperts en genieten van de volgende voordelen op Jade-niveau:

 • Participatie in één of meer Special Interest Groups naar keuze;
 • Toegang tot netwerkbijeenkomsten waar EIM-vakgenoten elkaar (digitaal) ontmoeten;
 • Korting op een breed palet aan EIM-opleidingen (korting van toepassing voor iedereen in uw organisatie en inmiddels ook aangevuld met Security en Projectmanagement trainingen);
 • De mogelijkheid tot accreditatie, verzorgd door een commissie bestaande uit onafhankelijke, zeer ervaren vakgenoten;
 • Snel toegang tot een uitgebreid netwerk van geaccrediteerde zelfstandigen, de zg. flexibele schil;
 • Als bijzondere optie biedt UnitedXperts zijn participanten de mogelijkheid bij zijn partner AIIM het Professional Membership voor 95 euro (t.w.v 169 dollar) af te nemen. Met AIIM, de internationale organisatie voor (Enterprise) Informatiemanagement staat u dicht bij de kennisbron en geniet u van alle door AIIM geboden (kortings)voordelen.

 Profiteer tot eind 2017 van alle voordelen van Vipdoc en UnitedXperts (t.w.v. 158 euro) voor slechts 45 euro. 

In november beslist u over 2018, waarbij u voor het nieuwe jaar kunt kiezen uit:

 • UnitedXperts + Vipdoc (t.w.v. 270 euro) voor 195 euro;
 • UnitedXperts + Vipdoc + AIIM Professional Membership (t.w.v. 405 euro) voor 290 euro.

Alle prijzen zijn excl. btw.

Wilt u gebruik maken van deze aanbieding?

 • Registreer uw bedrijf dan op Jade-niveau via de pagina Bedrijven & Instellingen;
 • Registreer u dan als Zelfstandig Professional op Jade-niveau via de pagina Zelfstandig Professionals;
 • In het aanmeldformulier vermeldt u in het veld ‘Toegangsbewijs’ de code VIPUX-1.

U kunt echter ook via info@unitedxperts.nl een e-mail sturen. Het team van UnitedXperts neemt vervolgens contact met u op.

Anderen lazen ook

Reacties zijn gesloten.