Lely kiest BlueDolphin voor innovatie van de bedrijfsvoering

BlueDolphin brengt de samenhang tussen de processen, IT en data in kaart

Lely in Maassluis is een organisatie in de agrarische sector. Met de koe als middelpunt ontwikkelt het bedrijf hoogwaardige robots en datasystemen die het dierenwelzijn, de flexibiliteit en productie op het melkveebedrijf verhogen.

Meer dan 1.500 medewerkers werken dagelijks aan innovatieve oplossingen die door meer dan 85.000 boerenbedrijven over de gehele wereld worden gebruikt.

IT speelt een steeds grotere rol in het portfolio van Lely,  die daarmee transformeert van een productenleverancier naar een dienstenleverancier. De data die dagelijks wereldwijd wordt gegenereerd door de robots vormt daarbij de bron voor verdere innovatie van de producten en het ontwikkelen van aanvullende diensten om de doelstellingen voor klanten nog beter te realiseren. De SaaS-oplossing BlueDolphin van ValueBlue bv gaat Lely hierbij ondersteunen.

Met zijn hoofdkantoor in Maassluis, is Lely actief in meer dan veertig landen en biedt het werk aan zo’n 1.500 mensen. Het bedrijf biedt hoogstaande technische oplossingen voor nagenoeg alle werkzaamheden in de koeienstal, van melken tot reinigen. Meer dan 85.000 boerenbedrijven over de gehele wereld maken gebruik van de oplossingen. Om de bedrijfsvoering van Lely en hoe die door data en IT middelen wordt ondersteund verder te innoveren en optimaliseren is nu gekozen voor BlueDolphin van ValueBlue.

BlueDolphin brengt de samenhang tussen de processen, IT en data in kaart en deelt dit met alle betrokkenen in de organisatie. Met deze inzichten kunnen mogelijkheden voor verbeteringen worden geïdentificeerd en gerealiseerd. Samen met Weolcan wordt daarnaast gekeken hoe inzet van de Cloud innovatie vooruit helpt, niet alleen voor de eigen organisatie maar ook voor de dienstverlening aan klanten. Weolcan heeft hiervoor een uitgewerkte template op basis van BlueDolphin ontwikkeld. Hiermee, en met behulp van de uitgebreide best practices, kan in korte tijd een gedegen Strategische Cloud Roadmap worden ontwikkeld en uitgevoerd.

Over Weolcan

Weolcan biedt onafhankelijke cloud consultancy diensten rondom de digitale transformatie. Tijdens de implementatie van de Cloud Strategie ondersteunt Weolcan haar klanten bij het inrichten van ‘People & Processes’.

Over ValueBlue

ValueBlue heeft BlueDolphin ontwikkeld, de SaaS-samenwerkingsapplicatie die het digitale landschap en de bedrijfsprocessen van organisaties in kaart te brengt. BlueDolphin brengt alle data over de bedrijfsprocessen en het IT-landschap bij elkaar en vertaalt deze naar stuur- en verbeterinformatie, door middel van duidelijke visualisaties en rapportages.

 

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter