Hans Dickerscheid treedt terug als bestuurslid Xplor

Wim Ledder wordt voorzitter

Hans Dickerscheid, lid van de congrescommissie

Op 6 april zal Hans Dickerscheid tijdens de Algemene Leden Vergadering (ALV) van Xplor Nederland formeel terugtreden als bestuurslid. Hij heeft hier zelf toe besloten, omdat de ontwikkelingen van UnitedXperts, dé EIM Community in Nederland, voor zijn gevoel belangenverstrengeling met Xplor Nederland zou kunnen veroorzaken.

xplor“UnitedXperts doet namelijk voor een deel wat Xplor doet of zou willen doen, maar onze Enterprise Information Management Community doet nog veel meer. Ik wil volledig transparant en open hierover zijn en wil elke mogelijke vorm van belangenverstrengeling voorkomen. Daarom ook mijn besluit.

Ik draag Xplor nog steeds een warm hart toe en blijf ook lid. Tevens zal ik het EDP-certificeringsprogramma, in ieder geval dit jaar, blijven besturen en coördineren. Daarnaast heb ik het bestuur nog geholpen om het programma voor de voorjaarsbijeenkomst tijdens de ALV vorm en inhoud te gegeven.

Ik wens het overige bestuur veel wijsheid toe met het uitzetten van hun nieuwe koers, maar dan onder de bezielende leiding van Wim Ledder die tijdens de ALV als beoogd voorzitter aan de Xplor leden zal worden voorgesteld en in stemming zal worden gebracht”, aldus Hans.

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter