Decos lanceert JOIN private cloud

Decos biedt zijn softwaresuite JOIN voortaan ook in een private cloud aan. Bedrijven krijgen hierdoor de flexibiliteit en ontzorging van de cloud en behouden tegelijk controle over hun data. De eerste groep Decos-klanten maakt inmiddels gebruik van deze oplossing.

JOIN is de softwaresuite van Decos waarmee organisaties hun werkprocessen kunnen digitaliseren en bevat onder andere oplossingen voor e-dienstverlening, klantcontact en zaakgericht werken. Met de introductie van JOIN private cloud is een lokale installatie op servers van klanten ook niet langer nodig. JOIN-gebruikers hebben hierdoor maximale ontzorging en flexibiliteit.

Overheid in de cloud

“We hebben de JOIN private cloud op verzoek van onze klanten ontwikkeld”, zegt Bas Taalman, Commercieel Directeur bij Decos. “Veel van onze klanten zijn overheidsinstellingen die streven naar maximale ontzorging en flexibiliteit. De wens om over te stappen naar clouddiensten wordt daardoor steeds groter. Door strenge wet- en regelgeving op het gebied van dataprotectie en –privacy ligt het echter gevoelig om van publieke SaaS-oplossingen gebruik te maken. De JOIN private cloud is er speciaal voor dit soort overheidsorganisaties. Overheden blijven eigenaar van de data. En omdat we gebruikmaken van een honderd procent Nederlandse hostingpartij bieden we onze klanten de garantie dat ze onder de Nederlandse en Europese wet- en regelgeving vallen.”

De eerste klanten van Decos zijn ondertussen gemigreerd naar de JOIN private cloud, waaronder de FNV vakcentrale, hogeschool Van Hall Larenstein, gemeente Bronckhorst, Novadic Kentron, en Eneco Services. Klik hier voor meer informatie over JOIN.

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter