Canon Nederland neemt Docspro over

Canon Nederland N.V. heeft Docspro B.V. overgenomen, Kofax en OnBase partner en leverancier van solutions voor document capturing, document management en intelligente documentverwerking.

Door de overname van het Alphense bedrijf kan Canon haar klanten betere oplossingen bieden voor het optimaliseren van documentgestuurde bedrijfsprocessen zoals customer onboarding, factuurverwerking, postkamerdigitalisering en beheer van personeelsdossiers. Docspro was al Canon Solutions Partner.

Deze overname is de volgende stap in Canon’s strategie om sneller te groeien in solutions en services, en om zowel haar klantenkring als productportfolio te verstevigen.

Joop van Boerdonk, Algemeen Directeur van Canon Nederland zegt: “Klanten vragen Canon steeds vaker hun processen efficiënter en effectiever te maken. We zijn dan ook verheugd om, dankzij deze overname, nog beter aan de behoeften te kunnen voldoen. Gezamenlijk zijn we in staat onze klanten te bedienen met een breder spectrum aan producten en met meer diepgaande expertise. We heten Docspro dan ook van harte welkom in de Canon Group.”

Hubert van Dongen
Hubert van Dongen

Docspro is sinds 1994 leverancier van oplossingen op het gebied van document capturing, document management en intelligente documentverwerking. Docspro zal blijven opereren vanuit de huidige locatie en onder de huidige bedrijfsnaam.

Hubert van Dongen is direct aangesteld als General Manager. Van Dongen was bij Canon marketing directeur solutions & services. Hij komt oorspronkelijk uit de stal bij Océ.

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter