Sharp introduceert zwart-wit hogesnelheidsprinter

Multifunctionele zwart-wit hogesnelheidsprinter voor grote afdrukhoeveelheden

Sharp voegt een nieuw model toe aan haar assortiment multifunctionele printers, de MX-M905. Dit model beschikt over een afdruksnelheid van 90 pagina’s per minuut en is speciaal ontwikkeld om op hoge snelheid grote volumes te printen. De printer beschikt over een uitgebreid aantal afwerkingsopties, waarmee de gebruiker ieder type document van de gewenste afwerking kan voorzien. Daarnaast is de printer zeer eenvoudig te bedienen via het 10,1 inch touchscreen. Iedere gebruiker kan de gebruikersinterface aan zijn persoonlijke voorkeuren aanpassen, waardoor de MX-M905 geschikt is voor werkomgevingen waar meerdere gebruikers met uiteenlopende afdrukwensen gebruik maken van dezelfde printer.

Wilbert Hendriks, Sales Manager Direct Sales & Marketing Benelux Document Solutions bij Sharp Electronics Benelux: “Bij de ontwikkeling van de MX-M905 stond gebruiksvriendelijkheid voorop. Zo is de printer voorzien van een intuïtief 10,1 inch touchscreen. Dankzij het button-gestuurde scherm is de printer, ongeacht de configuratie en de gekozen functies, eenvoudig te bedienen voor iedere gebruiker. Daarnaast wilden we met deze printer de gebruiker beter dan ooit ondersteunen door de functies toe te voegen die hij dagelijks bij zijn werkzaamheden nodig heeft.”

De MX-M905 beschikt optioneel over een ‘triple-air’ papiertoevoer, die nauwkeurige toevoer van uiteenlopende papiersoorten garandeert. Daarnaast is de printer uit te breiden met een ‘Post Process Inserter’ met twee lades, waarmee de gebruiker extra pagina’s – zoals een gekleurd vel of een voorbedrukte pagina – kan toevoegen in het af te drukken document. In combinatie met de uiteenlopende afwerkingsopties van de MX-M905, zoals perforatie met de GBC Smart Punch Pro of vouwen met de Multi-Folding Unit, biedt de printer een complete oplossing voor bijvoorbeeld bedrijven en scholen die uitgebreide printopdrachten zo veel mogelijk in eigen beheer willen houden en voor werknemers die hun workflow willen verbeteren.

De MX-M905 kan eenvoudig worden gekoppeld aan diverse platforms voor mobiel afdrukken, zoals Apple AirPrint, Google Cloud Print en Native Android Printing. Met de standaard Serverless Print Release-technologie kan de gebruiker bovendien veilig documenten afdrukken via de afdruksystemen die aan het netwerk gekoppeld zijn, met een maximum van vijf apparaten, zonder dat daar een server of extra software voor nodig is.

Dankzij de Open Systems Architecture-technologie kunnen netwerktoepassingen en cloud-diensten eenvoudig worden geïntegreerd. De Cloud Connect-functie van de MX-M905-printer maakt gebruik van Sharps OSA-technologie om – zonder middleware – toegang te krijgen tot bekende cloud-diensten zoals Microsoft OneDrive for Business, Google Drive en SharePoint Online. Hierdoor kunnen bedrijven niet alleen printopdrachten, maar ook scanopdrachten sneller en eenvoudiger uitvoeren.

Dankzij de geïntegreerde Optical Character Recognition-software (OCR) is het mogelijk gescande documenten om te zetten naar diverse PDF-formaten van Adobe en de opmaak van de bekende Microsoft Office-programma’s zoals Word, PowerPoint en Excel. Met behulp van de Direct Office-printtechnologie kunnen deze bestandsformaten vervolgens ook weer rechtstreeks vanaf de printer worden afgedrukt.

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter