Royole presenteert Flexible+ Platform op CES 2019

 

Flexibele weergave- en sensortechnologieën van Royole Corporation worden gedemonstreerd in een verscheidenheid aan toepassingen en producten, waaronder FlexPai; ’s werelds eerste commerciële opvouwbare smartphone met een flexibel display.

Fremont, CA, Verenigde Staten, 8 januari 2019 – Royole Corporation toont bij de aankomende CES® 2019 zijn volledige line-up van volledig flexibele weergave- en flexibele sensortechnologieën. De toonaangevende innovator en fabrikant van technologieën en producten voor de volgende generatie Human Machine Interfacetechnologieën, inclusief geavanceerde flexibele schermen, flexibele sensoren en slimme apparaten, is dit jaar aanwezig op CES.

De geavanceerde technologieën van Royole maken deel uit van het Flexible+ platform van het bedrijf en zijn ideaal voor tal van toepassingen in een verscheidenheid aan productcategorieën, waaronder consumentenelektronica, sport en mode, kantoor en onderwijs, Smart Home en Robotics. Naast het benadrukken van deze categorieën zal het bedrijf voor het eerst op CES zijn baanbrekende, volledig flexibele displays demonstreren. Gebogen beeldschermen zijn op dit moment hét gesprek van de dag in de technische wereld. Royole heeft daarom de volgende generatie volledig flexibele displays ontwikkeld en geproduceerd. De gepatenteerde flexibele displays van Royole zijn dun, lichtgewicht en buigzaam, waardoor unieke functionaliteit en nieuwe toepassingen worden gecreëerd. Ze hebben een hoge resolutie en kleurverzadiging die zorgen voor een verbluffende beeldkwaliteit. De live demo’s laten de vrijwel onbegrensde mogelijkheden zien voor flexibele elektronische technologieën, waaronder een blik op ’s werelds eerste commerciële smartphone met een flexibel display; de FlexPai. Ook zijn de wearables met flexibele display-integratie en de RoWrite Smart Writing Pad tijdens CES te zien.

“De Flexible+-technologieën hebben ons in een leidende positie gebracht binnen de zeer innoverende industrie voor consumententechnologie,” verklaart Royole’s Senior Director of Marketing, Michael Williams. “We werken momenteel samen met meer dan 220 zakenpartners over de hele wereld om flexibele schermen en sensoren te implementeren in een verscheidenheid aan producten die de wereld van de consumententechnologie zullen veranderen. Het aanbod wordt nu nog slechts beperkt door onze verbeeldingskracht, en dat is de essentie van het Royole Flexible+ platform.”

FlexPai Smartphone
Royole lanceerde op 31 oktober 2018 in Beijing officieel de eerste commerciële opvouwbare smartphone ter wereld met een flexibel display: FlexPai; een combinatie van smartphone en tablet. FlexPai kan zowel gevouwen als niet-gevouwen worden gebruikt, waardoor het draagt als een smartphone, maar met de schermgrootte van een HD-tablet. FlexPai biedt ondersteuning voor split-screenmodus en multi-tasking, ondersteunt drag-and-drop over applicaties waardoor het functies kan delen zoals een computer, past automatisch schermafmetingen aan en biedt aangename video en gaming-ervaringen.

FlexPai maakt gebruik van SoC van Qualcomm’s nieuwe Snapdragon 8-serie, waarbij hun 7nm-proces SoC is geïntegreerd; de krachtigste AI en een upgrade om 5G te ondersteunen. De cameraopstelling bestaat uit een 20-megapixel telelens en een 16-megapixel groothoeklens, die  ̶ dankzij de dual view-cameramodus  ̶  kan worden gebruikt voor zowel normale foto-opnamen als het nemen van een selfie. Snelladen wordt mogelijk gemaakt door de eigen Ro-Charge-technologie van het bedrijf, die een snelheidsverhoging van 40% oplevert.

Beschikbaarheid
Het ontwikkelaarsmodel van FlexPai is nu wereldwijd beschikbaar via www.royole.com/flexpai. Het consumentenmodel is beschikbaar voor Chinese consumenten. De RoWrite Smart Writing Pad is verkrijgbaar bij landelijke e-tail- en winkellocaties.

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter