Nieuw van Konica Minolta: Auto Inspection Technology

Printproviders die op zoek zijn naar eenvoudige, efficiënte en betrouwbare printproductie kunnen nu voordeel behalen met de Auto Inspection Technology (AIT) van Konica Minolta, een vernieuwing in het Intelligent Quality Care-systeem IQ-501. Deze technologie inspecteert automatisch elk afzonderlijk geprint blad en zorgt ervoor dat alleen de bladen worden geleverd die voldoen aan de strengste eisen.

AIT is ontworpen als volledig geautomatiseerde inspectietechnologie met gesloten circuit en detecteert problemen zoals vuil, afbeeldingen die niet aan de norm voldoen of onjuiste paginavolgorden. De automatische rapportage is toegankelijk via een webbrowser en eventuele extra prints worden automatisch gegenereerd.

AIT ondersteunt de productieprinters en alle afwerkingsmodules van de AccurioPress-serie, inclusief de modules voor boeken en brochures. Het systeem verhoogt de productiviteit en zorgt ervoor dat eventuele misdrukken tot een minimum worden beperkt. Handmatige inspectie en interventie zijn niet meer nodig. Er zijn geen overtollige prints meer nodig, zodat klanten kosten kunnen besparen en hogere marges behalen.

De innovatieve IQ-501 Intelligent Quality Care tilt consistentie en registratienauwkeurigheid naar een hoger niveau. Door middel van intelligente machineautomatisering wordt tijd bespaard en extra waarde gecreëerd voor printbedrijven en hun klanten.

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter