Maak kans op het boek ‘The cutting edge’ van Bjørn Aris!

Schrijf u in met relatiecode 21364/06 van Heliview en maak kans!

Enzan no metsuke, het kijken naar een berg in de verte, is een aan de Japanse zwaardkunst ontleende methode die je leert om vanuit overzicht te handelen. Op die manier kun je je op het echte probleem richten en hou je tijd over. De Japanse samurai zwaardkunst is de basis van de homogene cultuur van Japan en onder andere het succes van Toyota hier in Europa, beter bekend als Lean Management.

Tijdens het Return on Information congres op 29 november 2017 geeft Bjørn Aris, meester in de Japanse zwaardkunst, u inzichten in de bijzondere methode achter het Japanse zwaard en wat dit voor uw informatievoorzieningen kan betekenen.

‘The Cutting Edge’

Bjørn Aris bestudeert al 25 jaar oosterse gevechtskunsten en zenfilosofie. Met zijn ervaring in het bedrijfsleven en zijn passie voor de oosterse filosofie en diverse Japanse gevechtskunsten leidt dit in 2004 tot een door Bjørn ontwikkelde methode waarbij hij theorie koppelt aan beweging waardoor de ratio wordt omzeild. Dit in combinatie met uiteindelijk een cognitieve link leidt tot bijzondere resultaten voor wat betreft kennisopname en (gedrags-)verandering. Met deze methode behaalt Bjørn Aris verschillende successen bij bedrijven als Air France-KLM, Universiteit Nyenrode en Kluwer Management.

In zijn boek ‘The cutting edge’ beschrijft Bjørn aan de hand van Oosterse filosofieën en gevechtskunsten een aantal basisregels voor succes op het werk. Hierbij is de kern een juiste balans tussen rationaliteit en intuïtie. Begrippen als efficiëntie, overzicht, pro activiteit, ademhaling, het hier-en-nu, rust, loslaten van wat hindert en zuiver waarnemen liggen ten grondslag aan de klassieke oosterse gevechtskunsten, maar zijn ook direct toepasbaar in het moderne (bedrijfs)leven.

Met uw deelname aan het Return on Information congres maakt u kans op het boek van Bjørn!.De eerste 10 inschrijvingen krijgen namelijk het boek van Bjørn Aris ‘The cutting edge’, dat is op te halen op de congresdag.

Schrijf u in met relatiecode 21364/06 van Heliview en maak kans!

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter