Digital Workspace Event

Framing your intranet & digital workplace

Het Digital Workspace Event vindt plaats op 16 april 2020 en is hét evenement over succesvolle digitale transformatie. De focus ligt op Leadership, strategy & culture, Employee experience, Platforms & tools en Results & optimization.

We nodigen de beste (online) experts uit om de successen én uitdagingen van hun digitale transformatieprojecten te delen. Van de keuze van de juiste online platforms, tools en omgevingen tot de succesvolle implementatie en optimalisatie ervan. Ook is er veel aandacht voor de succesfactoren en valkuilen van verandermanagement en krijg je handvatten om de adoptie en participatie te vergroten. Laat je als deelnemer inspireren door actuele insights en trends en leg een stevige basis voor het opzetten en optimaliseren van een eigen digitale werkomgeving of workspace.

Deelnemers aan dit event zijn werkzaam als:

  • HR-managers & HR-professionals
  • IT- & ICT-managers & IT- & ICT-professionals
  • Business managers
  • Communicatiemanagers & communicatie-adviseurs

Een impressie van de 2019-editie kun je hier vinden.

Thema’s

Leadership, strategy & culture

De organisatiecultuur is in veel gevallen de kritieke succesfactor voor digitale transformatie en innovatie. Hoe maak je de juiste strategische keuzes voor succes?

Employee experience

Een goede digitale werkplek sluit naadloos aan op de behoeften van eindgebruikers. Hoe pak je verandermanagement aan? En hoe zorg je, van medewerker tot directeur, voor adoptie en participatie?

Platforms & tools

Achter elke succesvolle digitale werkomgeving zit de juiste mix van platformen, systemen en tools. Ga je als organisatie voor een totaaloplossing of best-of-breed? En hoe realiseer je optimale implementatie?

Results & optimization

Breng de randvoorwaarden voor langetermijnsucces in kaart. Hoe meet je wat digitale transformatie oplevert? Wanneer is je missie geslaagd, en hoe waarborg je het voortbestaan van een goede workspace?

Locatie & aanmelden

Supernova – Jaarbeurs Utrecht
Croeselaan 6
3521 CA Utrecht

Info en aanmelden: www.frankwatching.com/digitalworkspace

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter