Lexmark introduceert Markvision Enterprise 3.0

MVE 3.0 is per direct gratis beschikbaar.

Lexmark International, Inc. introduceert versie 3.0 van Markvision Enterprise (MVE 3.0), zijn softwareoplossing voor het beheer van printerparken. MVE 3.0 biedt klanten verbeterd overzicht op al hun netwerkprinters en multifunctionele apparaten, ongeacht de fabrikant.

  • Lexmark heeft MVE 3.0 voorzien van een compleet nieuw ontworpen, moderne user interface. Browserplug-ins zijn niet meer nodig. De nieuwe versie is sneller, gebruiksvriendelijker en beter beveiligd en kan sneller geïnstalleerd worden.
  • De intuïtieve user interface combineert opvallende functionaliteit met een uitgekiend visueel ontwerp. Dit resulteert in een intuïtieve en consistente gebruikservaring.
  • MVE 3.0 brengt alle printers en mfp’s in kaart en verzamelt apparaatgegevens. Gebruikers kunnen apparaten in groepen onderverdelen om zoekopdrachten uit te voeren, efficiënt taken te plannen en apparaten te bewaken tijdens hun complete levenscyclus.
  • MVE 3.0 speelt een belangrijke rol binnen Lexmarks integrale benadering van apparaatbeveiliging.
  • Gebruikers kunnen automatisch alle apparaten binnen het netwerk in kaart brengen en hun instellingen configureren. Dat geldt ook voor de toepassing van beveiligingsregels, zoals het deactiveren van ongebruikte poorten en het verscherpen van het toegangsbeheer.
  • MVE 3.0 waarborgt daarnaast overeenstemming met het interne beveiligingsbeleid door geplande inspecties uit te voeren en foutieve configuraties automatisch te corrigeren.
  • MVE 3.0 is per direct gratis beschikbaar.

“Markvision Enterprise van Lexmark biedt klanten sinds jaar en dag de mogelijkheid om hun complete printerpark vanuit een centrale locatie te beheren, of ze nu een handvol of duizenden apparaten bezitten”, zegt Allen Waugerman, senior vice president en chief technology officer bij Lexmark. “Markvision Enterprise 3.0 borduurt voort op deze traditie met verbeterde gebruiksvriendelijkheid en beveiliging.”

Over Lexmark

Lexmark creëert imaging-oplossingen en technologieën die klanten overal ter wereld helpen om informatie eenvoudig en efficiënt te printen, beveiligen en beheren.

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter