Hyland verbetert organisaties met OnBase 16

Hyland heeft de jaarlijkse release van zijn Enterprise Information Platform, OnBase 16, aangekondigd. Deze release bevat meer dan 3.000 verbeteringen waarmee organisaties hun content, processen en cases beter kunnen managen gedurende de hele informatielevenscyclus.

De verbeteringen in de nieuwste versie omvatten het hele OnBase-platform. Alle mogelijkheden van Enterprise Content Management (ECM), Case Management en Business Process Management (BPM) komen in één platform samen, in de cloud of op uw eigen locatie. Organisaties hoeven voortaan nog maar één systeem te ondersteunen, onderhouden en upgraden. Dat betekent dat de totale kosten aanzienlijk lager zijn en wildgroei aan IT tot een minimum wordt beperkt.

“Ik ben verheugd u kennis te laten maken met OnBase 16, ons Enterprise Information Platform met onbeperkte mogelijkheden om uw organisatie klaar te maken voor de hedendaagse digitale werkplek,” zegt Bill Priemer, president en CEO van Hyland. “We hebben bijna elk onderdeel van OnBase verbeterd: van betere gebruikersvriendelijkheid tot en met nieuwe configuratietools. We zijn ervan overtuigd dat OnBase 16 de beste oplossing voor Information Management is.”

Belangrijkste verbeteringen

Naadloze interactie met ShareBase van Hyland
ShareBase is Hylands oplossing voor Enterprise File Sync en Share (EFSS). ShareBase zorgt voor een veilig cloud-platform om content binnen en buiten de organisatie te delen. In combinatie met OnBase wordt het delen en verzamelen van content van externe partijen een geautomatiseerd onderdeel van bedrijfsprocessen. Versieproblemen met documenten behoren daardoor tot het verleden.

Browsers altijd up-to-date
OnBase 16 biedt uitgebreide ondersteuning voor multi-browser-omgevingen: Google Chrome, Mozilla Firefox en Microsoft Edge. Zo bent u altijd up-to-date.

Nieuwe Capture Tools
– Met Mobile Capture kunt u afbeeldingen bewerken, inclusief bijsnijden, scheve afbeeldingen rechtzetten en de helderheid en het contrast aanpassen. Eenmaal geïmporteerde documenten kunnen profiteren van alle geavanceerde capture-mogelijkheden van OnBase.
– Ook geolocatie-data van mobiele apparaten worden vastgelegd, zodat documenten geografisch weergegeven kunnen worden op kaarten in Esri, GIS-applicaties en OnBase rapportage-dashboards.

Ondersteuning voor Microsoft Office & Outlook 2016 en Office Online Server
Gebruikers van Microsoft Office en Outlook kunnen communiceren met alle content, processen en cases van OnBase door gebruik te maken van de nieuwste versies van Microsofts Productivity Applications.

Voor elke bedrijfstak

Gezondheidszorg
Met Cross-Enterprise Document Sharing (XDS) kunnen instellingen voor de gezondheidszorg patiëntinformatie gestandaardiseerd delen, zowel intern als met andere zorgverleners. Verbeterde capture tools en het OnBase Vendor Neutral Archive (VNA) garanderen dat afbeeldingen en andere patiëntinformatie, zowel DICOM als niet-DICOM, snel en gemakkelijk toegankelijk zijn in het Elektronisch Medisch Dossier. Deze en vele andere verbeteringen helpen organisaties om te voldoen aan de Meaningful Use Stage 3-eisen. Artsen en verpleegkundigen kunnen beter geïnformeerd beslissingen nemen en de best mogelijke zorg bieden.

Overheid
Voor alle lagen van de overheid is OnBase 16 een bewezen Enterprise Content Management-oplossing. Het legt de basis voor vereenvoudigde, efficiënte en mobiele overheids-IT. Daarmee komt OnBase tegemoet aan de hedendaagse uitdagingen van kleinere budgetten en minder personeel. Met OnBase Agenda To Go kunnen raadsvergadering offline op een tablet worden bestudeerd. Met OnBase Video zijn zowel live als on-demand videostreams van vergaderingen te bekijken, op uiteenlopende apparaten.

Verzekeringen
De beste oplossingen voor claims, beleid, facturering en digitale portals zijn in OnBase 16 geïntegreerd. Verzekeraars creëren concurrentievoordeel dankzij gestroomlijnde processen, lagere kosten, meer interne controles, audit ondersteuning en verbeterde klantenservice. Enhanced Document Composition-mogelijkheden kunnen automatisch complexere documenten genereren. Met ShareBase kunnen verzekeraars deze documenten veilig delen, inclusief citaten, formulieren, informatie over schademeldingen, et cetera.

Hoger onderwijs
OnBase 16 is geschikt voor de grote verscheidenheid aan webbrowsers die op campussen en mobiele apparaten worden gebruikt: Safari, Chrome, Firefox, Internet Explorer en Edge. Voor studenten, medewerkers en alumni is het gemakkelijker dan ooit om digitale formulieren in te vullen via campus portals. Alle formulieren zijn vooraf ingevuld met gegevens uit het Studenten Informatie Systeem (SIS). Door de hechte integratie met ShareBase kunnen scholen gevoelige informatie, zowel intern als extern, vertrouwelijk delen, bijvoorbeeld leverancierscontracten, donaties en bestuurs- en managementdocumentatie.

Financiële dienstverlening
Financiële dienstverleners hebben met OnBase 16 direct toegang tot informatie, waar en wanneer ze die nodig hebben. Dankzij de geautomatiseerde papieren processen met krachtige workflows kunnen de servicelevels van de dienstverlening verhoogd worden en de regelgeving proactief beheerd worden. De verbeterde integratie van elektronische handtekeningen in OnBase 16 stelt hun in staat om hun dienstverlening naar een nog hoger niveau te tillen. Met ShareBase kunnen financiële dienstverleners veilig informatie delen met indirecte kredietverstrekkers, klanten en leden.

Over Hyland, de maker van OnBase

Hyland is de maker van OnBase, een alles-in- één, geïntegreerd Enterprise Information Platform voor het beheer van content, processen en cases. Al ruim 25 jaar stelt Hyland wereldwijd inmiddels meer dan 15.000 organisaties in staat om hun werkwijze te digitaliseren en werkzaamheden fundamenteel te transformeren. Hyland staat vermeld in Fortune 2016 Best Companies to Work for, de internationale ranglijst van beste werkgevers. Wereldwijd maken inmiddels meer dan 15.000 grote en middelgrote organisaties gebruik van OnBase.

Meer informatie
Wilt u meer informatie ontvangen over de innovatieve en uiterst flexibele OnBase oplossingen? Neem dan contact op met Docspro, telefonisch bereikbaar op 0172 419 334 of per e-mail sales@docspro.nl.

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter