Digital Workspace Event

Hoe breng je een ontspoord project weer op de rails?

Digital Workspace Event
Donderdag 15 februari 2018
Jaarbeurs Utrecht

Digital Workspace Event is een must voor iedereen die op zoek is naar inspiratie voor het opzetten van een succesvol social intranet en connected company. Laat je inspireren door actuele insights, ervaringen en best practices in de vorm van verschillende waves en tracks met ruim 25 experts. Ontdek wat er nodig is voor de keuze, inrichting, adoptie en implementatie van de juiste online platforms, tools en omgevingen.

Deelnemers aan dit event zijn werkzaam als beslisser (manager, CEO, etc.) of andere professional in Digital Workspace-projecten, Content & kennismanagement, Marketing & Communicatie, IT & Data en Strategie & Innovatie.

Digital Workspace

De digitale revolutie heeft de werkplek drastisch veranderd. Bedrijven die daarop inspelen hebben concurrentievoordeel. Een slimme en flexibele werkomgeving, zoals Slack, Microsoft Teams en Facebook at Work, zorgt voor betere kennisdeling en meer innovatie.

Transform

De wereld verandert continu, dus ook jouw social intranet. Hoe zit het met nieuwe technologieën als artificial intelligence, machine learning en gezichtsherkenning? Hoe voegen deze waarde toe aan je connected company?

Connected company

Sommige bedrijven gaan nog een stap verder met digitaal werken en kiezen met volle overtuiging voor gedeelde workspaces met medewerkers, team, partners en klanten. Connected customers vragen om een connected company.

Empower

Een verbeterde digital workplace is pas een succes als deze ook daadwerkelijk gebruikt wordt. Maar hoe zorg je ervoor dat alle medewerkers het nieuwe werkproces omarmen en de bijbehorende tools op de juiste wijze gebruiken?

Lees verder

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter