Het opruimen van de garage

Hoe houd je je documenthuishouding netjes op orde?

Enkele jaren geleden heb ik mij beziggehouden met de inrichting van één archief met klant/product-documenten voor een grote financiële organisatie. In een variëteit van rollen, eerst als ontwerper, consultant en business analist. Later als Agile Product Owner van een team dat reeds bestaande archieven beschikbaar maakte via datzelfde ene archief. Ik hou me al ruim 15 jaar bezig met digitaal archiveren en dit was tot dan toe het leukste en meest ambitieuze project uit mijn carrière. In een serie columns wil ik mijn ervaringen delen. Mijn ervaring met het ontwerpen, inrichten en implementeren in de organisatie wel te verstaan. Wie een uitgebreide vergelijking van verschillende ECM-suites verwa...

De rest van deze pagina is alleen beschikbaar voor abonnees ...

Log hieronder in als u een account heeft. Geen account? Neem dan vrijblijvend een gratis proefabonnement van 1 week, of bekijk de collectie open artikelen.

Anderen lazen ook