Hero voegt social intranet toe aan Digital Workplace

Hero Benelux heeft gekozen voor de social intranet oplossing eConnect Today van ETTU, die werkt binnen Office 365. Medewerkers van Hero Benelux worden op een gebruiksvriendelijke manier ondersteund in hun dagelijkse werkzaamheden. eConnect Today is hierbij het startpunt van alle online applicaties en is zo een belangrijk onderdeel van de Digital Workplace binnen Hero.

Hero is actief in 15 landen en is een snelgroeiende organisatie. Hierdoor is het belangrijk om onafhankelijk van tijd en locatie samen te kunnen werken. Het oude intranet voldeed niet meer aan de wensen en eisen van de organisatie. Belangrijkste eis voor Hero Benelux was een standaard SharePoint intranet, zonder uitgebreid maatwerk en een zeer korte time-to-market. Na een uitgebreid selectietraject heeft Hero Benelux gekozen voor eConnect Today in Office 365. Met dit social intranet kunnen medewerkers kennis en informatie delen, vinden en effectief samenwerken.

Strategisch

Paul Weijland, ICT Manager van Hero Benelux, zocht naar een strategische partner in de Benelux en daarbuiten “die ons voor de lange termijn adviseert in werken met Office 365. ETTU is al meer dan 10 jaar specialist op het gebied van SharePoint en Office 365 en heeft met eConnect Today een bewezen oplossing die perfect voldoet aan onze wensen en eisen.”

Yammer

eConnect Today beschikt over alle functionaliteiten van een modern social intranet, waaronder globaal nieuws en persoonlijk nieuws, het zoeken en vinden van collega’s, mobiele ontsluiting en volledig sociaal dankzij de integratie met Yammer.

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter