Brief van de aanstaande voorzitter Xplor, Wim Ledder

Aan de leden van Xplor:

Wim Ledder

Tijdens de Algemene Leden Vergadering van de Vereniging Xplor Nederland op 6 april as. stelt het bestuur u voor om mij als voorzitter te benoemen. Graag richt ik me nu al persoonlijk tot u. Graag vertrouw ik erop dat u op 6 april mijn kandidatuur ondersteunt. Mocht u mij nog niet kennen dan verwijs ik graag naar m’n Linkedin-profiel. Sinds medio januari oriënteer ik me met het bestuur op de toekomst van Xplor Nederland.

Er wordt hard gewerkt aan een herijking van de strategie, waarvan ik de hoofdlijnen op 6 april presenteer. Denk daarbij aan een nieuwe visie, missie en strategie. Daar horen ook doelstelling, (markt)segment en positionering bij en d...

De rest van deze pagina is alleen beschikbaar voor abonnees ...

Log hieronder in als u een account heeft. Geen account? Neem dan vrijblijvend een gratis proefabonnement van 1 week, of bekijk de collectie open artikelen.

Anderen lazen ook