Artificial Intelligence Experience Tour

Evenementen op 10 internationale locaties

Arrow Electronics organiseert een Artificial Intelligence Tour, samen met Intel, Microsoft, Nvidia en andere bedrijven die toonaangevende dingen doen met AI. Tijdens de evenementen, die op 10 internationale locaties plaatsvinden, leren deelnemers van experts hoe ze AI kunnen gebruiken om hun eigen applicaties te verbeteren.

AI is een krachtige tool voor het analyseren van grote datasets in de cloud. Nu deze technologie steeds meer naar de rand van het netwerk wordt verplaatst, zorgen lokale apparaten voor de geavanceerde verwerking en wordt een hybrid edge/cloudscenario mogelijk. Machine learning, deep learning en neurale netwerken kunnen nu in embedded devices geïmplementeerd worden, wat diverse voordelen kan hebben, waaronder verlaagde netwerk-latency, verbeterde netwerkweerbaarheid en dataprivacy. Er zijn echter nieuwe hulpmiddelen en technieken nodig om AI aan de edge te benutten en slimme apparaten in cognitieve apparaten te veranderen.

Bezoekers van elk eendaags evenement komen meer te weten over AI-trends, belangrijke groeigebieden, best practices en use cases die helpen bij de ontwikkeling van hun toekomstige producten. Ze zien hoe Arrow kan helpen met het ecosysteem, door toonaangevende leveranciers bij elkaar te brengen en ze met de eigen diensten van Arrow te combineren om zo end-to-end oplossingen te leveren voor het versnellen van de design-to-deployment journey. Via eInfochips is Arrow in staat om kritieke interne engineering-middelen aan te bieden ter ondersteuning van complexe AI-ontwikkeling.

“Onze klanten hebben gebruiken de afgelopen jaren aanzienlijke vooruitgang geboekt met hun productlijnen door gebruik te maken van draadloze embedded systemen en IoT”, aldus David Spragg, vice president engineering EMEA bij Arrow Electronics. “De volgende grote sprong voorwaarts is door hier AI aan toe te voegen. Arrow is, dankzij zijn eigen vaardigheden en relaties met belangrijke AI hardware-, cloud- en softwareleveranciers, perfect in staat om organisaties te ondersteunen bij hun implementatie van AI-technologie.”

De events van de Arrow AI Experience Tour vinden plaats in Tel Aviv, Israël (10 september), Odense, Finland (24 september), Stockholm, Zweden (7 oktober), Hamburg, Duitsland (24 oktober), Parijs, Frankrijk (29 oktober), Madrid, Spanje (6 november), Milaan, Spanje (21 november), Berlijn, Duitsland (26 november), Londen, Engeland (3 december) en München, Duitsland (28 januari 2020).

Registreren voor de Arrow AI Experience Tour kan op: www.arrow.com/en/family/bu-arrow-ai-experience-2019.

Over Arrow Electronics

Arrow Electronics begeleidt innovatie bij meer dan 200.000 toonaangevende technologieproducenten en serviceproviders. Arrow ontwikkelt technologische oplossingen die het bedrijfsleven en het dagelijks leven verbeteren, en behaalde in 2018 een omzet van $30 miljard.

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter