Verborgen weetjes over storage-infrastructuur

Maximaliseren van de investering in storage steeds belangrijker

Tegenwoordig is data het nieuwe goud en het levensbloed van elke organisatie. Het goed beheren van een storage-infrastructuur is daarom nog nooit zo belangrijk geweest als nu. Het organiseren, in de lucht houden en beveiligen van waardevolle bedrijfsmiddelen en datacenteractiva zijn topprioriteiten voor organisaties van elke aard en omvang. In dit artikel bespreek ik vier verborgen weetjes over het onderhoud van je storage-infrastructuur.

Naarmate organisaties steeds meer opslagruimte nodig hebben, wordt het maximaliseren van de investering in storage steeds belangrijker. Nieuwe storage-oplossingen vereisen in de eerste jaren na installatie weinig aandacht, maar naarmate de tijd vordert, zullen infrastructuur & operations (i&o) experts een aantal belangrijke keuzes moeten maken.

Als het het einde van de initiële garantieperiode van storage-apparatuur bijvoorbeeld nadert, kunnen zij van fabrikanten de eerste voorstellen verwachten om te upgraden, ongeacht de daadwerkelijke staat en betrouwbaarheid van de apparatuur. Daarom is het van cruciaal belang om vier dingen te weten die fabrikanten je nooit zullen vertellen over storage.

Vier weetjes

  • Nieuw is niet altijd beter;
  • Fabrikanten handelen uit eigenbelang;
  • Realiseer je dat je keuze hebt;
  • Stap buiten je comfortzone.

Dit was het eerste stuk van een artikel op Computable. Lees verder »

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter