Anyroute introduceert Teams Calling

Anyroute introduceert de alles-in-een telefonie-oplossing voor Microsoft Teams; Teams Calling. Met deze dienst voorziet Anyroute alle Microsoft partners van een volledig telefoniedienst voor Microsoft Teams.

Teams Calling maakt het mogelijk om vanuit Teams te bellen naar vaste en mobiele telefoonnummers, en om gebeld te worden via Teams. Hierdoor wordt Microsoft Teams voor bedrijven het centrale platform voor communicatie en collaboratie. Bestaande telefoonnummers hoeven alleen maar worden geporteerd, zodat de klantbeleving volledig gelijk blijft. Anyroute verzorgt voor partners de gehele configuratie, connectiviteit en SIP trunk.

Teams Calling is te gebruiken met zowel Microsoft Business als Enterprise licenties en beschikbaar via ons partnerkanaal in Nederland, België en Duitsland. Het partnerprogramma is bedoeld om partners en resellers in staat te stellen om de Microsoft telefonie diensten toe te voegen aan hun eigen portfolio. Het programma is flexibel opgezet en biedt ondersteuning op het gebied van sales en professional services.

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter