Softwaretransformatie in een hardware-wereld

Veenman beschouwt een mfp als een volwaardig informatie-verwerkend apparaat dat met behulp van software talloze innovatieve mogelijkheden biedt.

Naast computers en netwerken, vormen multi functional printers (mfp’s) in de zakelijke wereld de belangrijkste categorie hardware. Deze categorie maakt nu in snel tempo een softwaretransformatie door. Configuratie, beheer en aansturing gebeurt allemaal via software. Veenman gaat hierin zelfs nog veel verder en beschouwt een mfp als een volwaardig informatie-verwerkend apparaat dat met behulp van software talloze innovatieve mogelijkheden biedt. Mogelijkheden waar de meeste bedrijven zich nog helemaal niet van bewust zijn.

Veenman is onderdeel van Xerox, dat bepaald niet stilstaat en sterk de focus legt op het inzetten van de eigen uitvindingen. Sinds 1970 heeft het eigen researchcentrum (...

De rest van deze pagina is alleen beschikbaar voor abonnees ...

Log hieronder in als u een account heeft. Geen account? Neem dan vrijblijvend een gratis proefabonnement van 1 week, of bekijk de collectie open artikelen.

Let op: heeft u nog een actief abonnement op het 'oude' VIP Magazine, dan kunt u dat gratis omzetten naar een online account.

Anderen lazen ook