Digitaal marketing transformatieprogramma

TIE Kinetix lanceert digitaal marketing transformatie programma voor channel organisaties in samenwerking met Google

TIE Kinetix, leverancier van Partner Automation oplossingen, heeft vandaag aangekondigd een exclusief digitaal marketingtransformatieprogramma voor organisaties met een indirect verkoopkanaal te lanceren. Het programma helpt resellers om digitale marketing te omarmen. Het programma is ontwikkeld én wordt uitgevoerd in samenwerking met Google.

Het digitale marketing transformatie programma voor de channel is exclusief toegankelijk voor organisaties met een indirect verkoopkanaal en bereid zijn om snel te schakelen. Deelnemers aan het programma krijgen exclusiviteit in de markten waarin zij opereren. Daarnaast krijgen deelnemers startbudget, advies van industry experts, en exclusieve toegang tot informatie over online adverteren, digitaal transformeren en channel marketing oplossingen.

Het digitale marketingtransformatieprogramma is speciaal ontwikkeld voor organisaties met een indirect verkoopkanaal, zodat zij hun producten en diensten kunnen vermarkten en verkopen.

De voordelen

Deelnemers aan het programma krijgen exclusief toegang tot data en onderzoek van Google, o.a. resultaten uit relevante onderzoeken, benchmarkgegevens, verbeterslagen op basis van ervaringen van andere programmaparticipanten (geanonimiseerde data) en natuurlijk de eigen campagnedata om data-gestuurde beslissingen te kunnen nemen gedurende het transformatieproces.

“Wij zijn heel enthousiast over het nieuwe digitale marketing transformatie programma voor channel organisaties. Samen met Google zagen wij het potentieel voor merken en/of fabrikanten omdat MKB resellers nog niet optimaal gebruik maken van de mogelijkheden van digitale marketing”, aldus Jan Sundelin, CEO van TIE Kinetix. Wij realiseerden ons dat resellers er niet voor kiezen om digitale marketing niet te omarmen, maar dat ze simpelweg worstelen dat ze dit alleen moeten doen. Wat gebeurt er als je hen hierbij helpt? Met behulp van het programma, in samenwerking met Google, is het mogelijk voor onze klanten om meer omzet te genereren uit het indirecte verkoopkanaal.”

“Wij helpen organisaties met een indirect verkoopkanaal om de resellers klaar te stomen voor het digitale tijdperk. Het digitale transformatie programma maakt het gemakkelijk om de eerste stappen te zetten. Het helpt channel organisaties om aan de slag te gaan met de technologie van Google en om online succesvol te worden”, aldus Floris van de Peppel, Strategic Partner Manager bij Google.

Over TIE Kinetix

TIE Kinetix hervormt de digitale handelsketen door het aanbieden van “Total Integrated E-Commerce” oplossingen. Deze oplossingen maximaliseren de omzet kansen door het minimaliseren van de energie en middelen die nodig zijn in het proces van online marketing, verkoop, levering en optimalisatie.

 

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter