Verlies van gegevens?

ASUS start samenwerking met Ontrack om klanten meerwaarde te bieden en te ontzien bij het verlies van gegevens

Ontrack, een data recovery bedrijf, en ASUS Benelux kondigen vandaag aan dat ze een samenwerking zijn gestart. Dankzij de samenwerking kan ASUS meerwaarde bieden aan zijn klanten en ondersteuning geven als er gegevens verloren gaan door bijvoorbeeld brand- of waterschade.

Data wordt steeds belangrijker voor particulieren en organisaties omdat de hoeveelheid data die we verzamelen exponentieel groeit. We slaan niet alleen meer vertrouwelijke data op in de vorm van bestanden, maar laten ook steeds meer apparaten data verzamelen, opslaan en uitwisselen. Door in te spelen op deze ontwikkelingen kan ASUS klanten ondersteunen als er ze hun gegevens verloren hebben.

Klanten kunnen gebruik maken van de service indien de volgende oorzaken van dataverlies zich voordoen: vuur, vloeistoffen, mechanische schokken of vervorming, elektronicaprobleem, blikseminslag, elektrische storingen, slijtage, onjuist gebruik van het opslagapparaat, per ongeluk documenten verwijderen, formatteren van opslagmedia, virussen of andere malware, crashen harde schijf, software storing, bugs of storingen tijdens het installeren bij het updaten van hardware of software.

“Als toonaangevende computerfabrikant willen wij onze klanten de best mogelijke gebruikerservaring bieden. Het bieden van een extra data recovery service voor als er gegevens verloren gaan hoort hier ook bij,” aldus Rodney Voogel, Managing Director bij ASUS Benelux. “Dankzij Ontrack Data Protection gaan we verder in het ontzorgen van onze klanten en bieden we nu naast onze online back-up dienst, ASUS WebStorage, een extra laag bescherming aan. Op deze manier kunnen onze klanten in bijna alle gevallen hun verloren data terugkrijgen.”

“Particulieren en bedrijven slaan steeds vaker hun vertrouwelijke gegevens digitaal op en dit kan erg vervelende gevolgen met zich meebrengen,” aldus Jaap Jan Visser, Country Manager bij Ontrack Benelux. “Wij zijn er erg trots op dat ASUS ons het vertrouwen heeft gegeven om hun klanten te ondersteunen als er sprake is van dataverlies. Ontrack Data Protection Service beschikt over alle mogelijke middelen om gegevens van klanten te herstellen ongeacht de oorzaak achter het gegevensverlies.”

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter