30 jaar Documentaire Informatievoorziening Opleidingen Rijksoverheid

Dior Academy bestaat 30 jaar!

DIOR is opgericht door- en voor de ministeries en staat voor Documentaire Informatievoorziening Opleidingen Rijksoverheid. Sinds de oprichting in 1988 heeft DIOR zich ontwikkeld tot een toonaangevend opleidingsinstituut op het gebied van informatiemanagement en is DIOR sinds 1996 in particuliere handen.

Opdrachtgevers zijn nu de gehele (semi) overheid (provincies, gemeenten, waterschappen, ZBO’s), profit- en non profit organisaties. Het opleidingsaanbod sluit aan op organisatorische, maatschappelijke en technische ontwikkelingen. Sinds 2012 maakt DIOR onderdeel uit van BECIS. BECIS helpt organisaties innoveren op het gebied van digitale informatie.

DIOR zal op 27 maart dit jubileum feestelijk vieren door klanten uit te nodigen die een cursus bij DIOR hebben gevolgd of volgen. Deze dag zal bestaan uit twee delen. De eerste shift wordt geopend met een Paaslunch om 9 uur en zal tot 12 uur duren. De tweede shift begint om 13 uur met een Paaslunch en zal tot 16 uur duren. Deze dag vindt plaats op leslocatie in DEN HAAG. Wij geven diverse workshops die in het teken staan van “Van post- en archiefzaken naar Artifical Intelligence en Robotica”.

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter