Abonnement

vipdoc-laptop

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in uw vakgebied Enterprise Information Management. Neem een abonnement op VIPdoc.nl, de onafhankelijke portal voor EIM-professionals. Wij bieden aan iedere bezoeker het laatste nieuws, inspirerende blogs, interessante artikelen een overzicht van interessante events.

 

Wilt u een abonnement afsluiten?

Helaas, sinds 1 januari 2020 maken wij geen nieuwe abonnementen meer aan.

VIPdoc zal per 1 juni 2020 een andere naam krijgen en omgezet worden naar een vrij toegankelijke website. Per 1 juni 2020 zal dus de gehele inhoud van de site gratis voor iedere bezoeker beschikbaar zijn en hoeft er niet meer betaald en ingelogd te worden. Tot die datum zal de site nog steeds alleen voor de bestaande abonnees volledig toegankelijk zijn.

Wij maken een uitzondering voor mensen uit het werkveld (zowel commerciële partijen als overheden en non-profits) die interesante artikelen, case studies of andere content kunnen leveren. Na evaluatie en plaatsing van het materiaal geven wij u toegang tot de site voor de rest van de periode tot 1 juni 2020. Interesse? Neem contact op via redactie@vipdoc.nl

Vragen of problemen?

  • Voor administratieve wijzigingen en algemene vragen kunt u mailen naar de Administratie.
  • Bij technische problemen kunt u mailen naar onze Tech Spport.