Adverteren

Doelgroep

VIPdoc.nl richt zich op het midden- en hoger management in enterprise information management, zoals CIO’s, informatie- en documentmanagers, ICT-management algemeen, informatieprofessionals, consultants, archivarissen en bibliothecarissen, repromanagers, facilitair managers, algemeen en financieel directeuren, officemanagers, managers documentatie, consultants en personeelmanagers.

Formule

Omgaan met analoge en digitale informatie is een belangrijke, toegevoegde waarde in de bedrijfsvoering bij overheid en bedrijfsleven. Dat geldt ook voor het beheren en benuten van gestructureerde en ongestructureerde content. VIP is een onafhankelijk en journalistiek platform dat al deze thema’s adresseert.

De geïntegreerde visie op documentautomatisering, Enterprise Information Management en de complete document lifecycle is uniek in Nederland. Met doorlopend nieuwe content in de vorm van nieuws, blogs, case studies, interviews, trends & ontwikkelingen en haarscherpe analyses uit het brede vakgebied enterprise content management.

VIPdoc.nl biedt u uitstekende mogelijkheden om uw bedrijf te profileren. De website, de premium content voor leden, de periodieke e-mail nieuwsbrief en de events maken het mogelijk om verschillende communicatiedoelstellingen te realiseren. Te denken valt daarbij advertenties, banners, advertorials, whitepapers, presentaties en informatieve bijdragen door uw medewerkers. Interesse? Neem contact op via info@vipdoc.nl.