ZyLAB introduceert eDiscovery as a Service

ZyLAB kondigt vandaag aan dat haar eDiscovery oplossingen nu ook worden geleverd via het internet in een software-as-a-service (SaaS) model. Dit is dan een kostenefficiënte alternatief voor organisaties die eDiscovery volledig in huis organiseren. Hiermee haakt ZyLAB in op een ontwikkeling die al jaren gaande is.

“Elk bedrijf, van elke omvang en in iedere industrie, kan worden geconfronteerd met externe of interne verzoeken om informatie met betrekking tot juridische geschillen, eDiscovery, audits of andere onderzoeken”, aldus Jan Scholtes, Chief Strategy Officer van ZyLAB. “Ongeacht de frequentie en omvang zijn deze informatieverzoeken altijd arbeidsintensief en verstoren zij de dagelijkse werkzaamheden. Voor een vast maandbedrag zorgt ZyLAB ervoor dat ieder bedrijf altijd klaar is om snel op deze verzoeken te reageren. Hiervoor houdt ZyLAB de eDiscovery faciliteit 24/7 draaiend, zijn klanten altijd verzekerd van de laatste versies van de software en kunnen zij rekenen op de volledige support van het eDiscovery serviceteam.”

Beschikbaarheid

ZyLAB’s services omvatten het gehele Electronic Discovery Reference Model (EDRM) zodat ongeacht de omvang of het type van de organisatie, een SaaS-cliënt altijd de diensten kan selecteren die nodig zijn voor een zaak. Het Service Level Agreement (SLA) sluit aan bij deze selecties en garandeert de beschikbaarheid van de data, de software van ZyLAB en ondersteuning van consultants.

Streng beveiligd

Scholtes: ZyLAB’s “Cloud based” eDiscovery as a Service voorziet in de infrastructuur om voor ieder bedrijf zaken te hosten en beheren en zorgt ervoor dat de klanten onbeperkt en onbelemmerd gebruik kunnen maken van ZyLAB’s eDiscovery functionaliteiten in een streng beveiligde en gemonitorde omgeving. De SaaS-cliënten werken altijd met de allerlaatste versie van de innovatieve technologie en de gebruikservaring is gelijk aan een geavanceerde in-house installatie.”

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter