Ymor oprichter en CEO Martin van den Berge geeft het stokje door

Ymor oprichter en CEO Martin van den Berge geeft het stokje door.

Jeffrey Braam en Iman Alipour vormen de nieuwe directie

Utrecht, 7 februari 2018 – Martin van den Berge, oprichter van IT-performance specialist Ymor, heeft per 1 januari 2018 zijn functie als CEO neergelegd. Van den Berge draagt zijn werkzaamheden over aan de reeds zittende managementleden Jeffrey Braam (COO) en Iman Alipour (CCO). Na 1 januari 2018 zal Van den Berge betrokken blijven als aandeelhouder en strategisch adviseur.

Van den Berge richtte 15 jaar geleden het bedrijf Ymor op. In deze 15 jaar heeft hij het bedrijf laten uitgroeien tot een succesvol software- en dienstenleverancier die top 500 organisaties helpt bij het creëren van grip op de IT-performance. Private equity-investeerder Main Capital kocht eind 2015 een meerderheidsbelang in de organisatie. Met de extra kennis, ervaring en kapitaalkracht heeft Ymor haar groei verder doorgezet.

Met de recente overname van de Deense performance-specialist Avenida, maakt Ymor een belangrijke stap in het realiseren van haar doelstelling om Europees marktleider te worden op het gebied van Applicatie Performance Management (APM). Ymor heeft nu een breed palet aan klanten in Nederland en Scandinavië. Deze klanten worden door zo’n honderd performance-specialisten bediend.

Directieleden Braam en Alipour kennen elkaar nog vanuit het verleden. Braam is begin 2017 bij Ymor ingestapt met een focus op Delivery en DevOps, alwaar Alipour al ruim zes jaar de groei van Ymor begeleidt vanuit een commercieel perspectief. Alipour: “Zowel werkinhoudelijk als persoonlijk vullen wij elkaar goed aan. Dat werkt niet alleen heel prettig, maar maakt ook dat we samen als team de gehele organisatie representeren. Daarnaast zijn we dankbaar voor het vertrouwen dat Main Capital en Van den Berge ons hebben gegeven om het succes van Ymor verder voort te zetten.” De heren zijn voornemens het ingeslagen pad voort te zetten en zullen daarom blijven focussen op kwalitatieve dienstverlening en internationale groei.

Over Ymor

Ymor is een innovatieve IT-dienstverlener op het gebied van Application Performance Management (APM) en IT Operations Analytics (ITOA). Met behulp van slimme monitoring software en gespecialiseerde diensten helpt Ymor haar klanten te groeien van reactief, naar proactief, naar zelfs preventief IT-beheer. Door diepgaand inzicht te bieden in de prestaties van kritische IT-ketens, krijgen klanten grip en controle over de IT-diensten die zij aan hun eindgebruikers en de business bieden. Meer informatie via www.ymor.com

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter