Xtandit groeit door overname

Xtandit heeft de klantrelaties en rechten en plichten van de klantcontracten overgenomen van de vestigingen Alkmaar en Eindhoven van de DH Group. De overgenomen klantenportefeuille verstevigt Xtandit’s positie. Portefuilles van andere vestigingen komen na het faillissement van DH Group in handen van XA (Apeldoorn) en Document House Limburg (Maastricht).

De overname van de DH Group klantrelaties betekent voor Xerox een bevestiging van de continuïteit in het stabiele partnerschap dat Xerox heeft met Xtandit. Wilco van Bezooijen, Xerox Country General Manager Nederland (foto): “Na het faillissement van de DH Group met vestigingen in Alkmaar, Apeldoorn, Eindhoven en Maastricht, zijn wij tevreden dat de klantrelaties en de dienstverlening kunnen worden voortgezet via onze partners Xtandit (Alkmaar en Eindhoven), XA (Apeldoorn) en Document House Limburg (Maastricht). Met deze drie toegewijde monobrand business partners zijn onze klanten verzekerd van goede en betrouwbare leveranciers, die de klantentevredenheid verder kunnen uitbouwen.”

“Met onze technologie en diensten combineren onze partners hun eigen unieke diensten. Hiermee helpen zij de klanten slimmer en eenvoudiger te werken.” Bob Bron, Algemeen Directeur van Xtandit, ziet in de overname van de klantenportefeuille van de DH Group een belangrijke stap in de realisatie van de groeidoelstellingen. “De overname heeft belangrijke voordelen voor onze klanten en medewerkers en versterkt onze leidende positie in Managed Print Services. Uiteraard gaan we er alles aan doen om de voormalige klantrelaties van DH Group hartelijk te verwelkomen en een prettige langetermijnsamenwerking aan te gaan.”

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter