Xplor Nederland Eindejaarsbijeenkomst

Programma met interessante sprekers en onderwerpen

Xplor NL Eindejaarsbijeenkomst
Donderdag 7 december 2017
14.30 – 19.30 uur
Kameryck, Oortjespad 3, Kamerik

De Xplor Nederland Eindejaarsbijeenkomst vindt dit jaar plaats op donderdagmiddag 7 december aanstaande.

Traditioneel worden de nieuwbakken EDP’s tijdens de eindejaarsbijeenkomst officieel gecertificeerd en zullen ook andere certificaten worden uitgereikt. Maar daarnaast bieden we uiteraard ook een programma met interessante sprekers en onderwerpen.

Programma

  • 14.30 uur: Ontvangst / Koffie + thee
  • 15.00 uur: Opening + welkom
  • Korte terugblik door Wim Ledder, voorzitter
  • 15.15 uur: “Gaan klantcommunicatie en kunstmatige intelligentie wel samen?” Door Ton Abelen/Wizzin
  • 16.00 uur: Pauze
  • 16.25 uur: “Metadata extractie op basis van Natural Language Processing”, door Oscar Dubbeldam M-EDP/Migrato
  • 16.55 uur: Feestelijke uitreiking certificaten (EDP, EDA, hercerticeringen)
  • 17.30 uur: Afsluiting: borrel en ‘walking dinner’
  • 19.30 uur: Einde

Presentaties

Gaan klantcommunicatie en kunstmatige intelligentie wel samen?

We hebben intussen zoveel over Kunstmatige Intelligentie gehoord dat iedereen wel weet dat dit de toekomst gaat worden. Maar ja, dat wordt ook over Autonoom Autorijden gezegd maar je kunt nog steeds geen autonoom rijdende auto kopen. Elektrische auto’s? Ook het gesprek van de dag maar echt praktisch zijn deze auto’s nog niet voor de massa.

In zijn presentatie neemt Ton Abelen jullie mee naar de toekomst: hoe ziet de klant en zijn of haar omgeving eruit? Hoeveel informatie komt er beschikbaar? Of weten we niet hoe de toekomst er uit ziet en is het aan ons om deze te creëren? Vragen te over. Wat is dat nu eigenlijk, Kunstmatige Intelligentie, hoe ziet dat eruit en kun je dat vandaag al toepassen? En natuurlijk de vraag of de Klantcommunicatie business wel toe is aan dit soort aardverschuivingen. Want één ding is zeker: Kunstmatige Intelligentie biedt enorme mogelijkheden om je concurrenten op verre achterstand te zetten, maar vereist ook een nieuwe manier van denken en visie om hier vandaag mee te beginnen.

Metadata extractie op basis van Natural Language Processing

Internationale handelsovereenkomsten zijn wat betreft vorm en inhoud redelijk gestandaardiseerd. Er is door SWIFT een sjabloon ontwikkeld dat als basis dient voor de internationale handelsovereenkomsten waarbij de bank als intermediair optreedt voor de geldelijke transactie. Documenten die in het Engels of in het Nederlands kunnen worden opgesteld. Documenten ook die vele variabelen bevatten waar de bankmedewerker op moet acteren, controleren en reageren. Het napluizen en eruit halen van deze variabelen kost de bankmedewerker ongeveer 30 minuten per contract. Door de toepassing van Natural Language Processing kost het de medewerker nu nog maar 2 minuten. Hoe dit is gedaan zal tijdens de presentatie worden verteld maar ook worden gedemonstreerd. Natural Language Processing in combinatie met Machine Learning technologie stelt ons in staat de meest complexe documenten te interpreteren en te vertalen naar acties binnen het bedrijfsproces.

Locatie

Kameryck
Oortjespad 3
3471 HD  Kamerik

De locatie heeft een ruime (gratis) parkeergelegenheid. Ook voor mensen die met het OV willen komen is Kameryck goed bereikbaar door de gratis shuttledienst die wordt aangeboden tussen NS Station Woerden en Kameryck. Geef bij je aanmelding aan of je van deze shuttledienst gebruik wenst te maken.

Aanmelden kan via een mailbericht aan adriana@xplor.nl

Lees verder

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter