Xential biedt SaaS-platform voor documentcreatie

Ook het MKB en de thuisgebruiker komen in beeld als een doelgroep.

Gedreven door de visie om documentcreatie naar een hoger niveau te tillen, introduceert xential zijn documentcreatiesoftware op innovatieve wijze bij een bredere doelgroep. Het is de opmaat naar het presenteren van de ultieme oplossing voor het samenstellen van documenten in alle vormen.

Xential SaaS borduurt voort op de successen die dagelijks met de documentcreatie software worden geboekt. Overheden en bedrijven werken naar volle tevredenheid met xential. Maar dat is voor het bedrijf geen reden om op de lauweren te rusten. Met het vizier altijd gericht op de toekomst tackelt xential vandaag al de uitdagingen van morgen. Streven naar documentcreatie op een hoger niveau vuurt de ontwikkelingen aan. Ook het MKB en de thuisgebruiker komen in beeld als een doelgroep die xential gebruikt voor het creëren van alle soorten documenten op diverse manieren.

Waar de software vandaag draait op de locatie van onze klanten, is het morgen de cloud waar xential een basis vindt. De efficiencyslag die hiermee gemaakt wordt is aanzienlijk. Xential SaaS presteert op elk device en ongeacht de locatie. Documentverwerking vindt in de cloud plaats. Het gebruik van Microsoft Word is niet eens meer noodzakelijk. Service- en systeembeheer hoeft niet meer door de organisaties zelf uitgevoerd te worden. De grensverleggende ontwikkeling biedt voordelen voor xential als dynamische onderneming. Klanten mogen daardoor rekenen op nog meer mogelijkheden tot optimale documentcreatie en -management.

De Software as a Service (SaaS) werkwijze biedt voordeel. Updates vinden centraal plaats en verstoren de workflow niet. De klant beschikt altijd over de meest actuele versie. Bovendien verandert xential van een leverancier van software en sjablonen in een platform waarop documentcreatie van het hoogste niveau tot stand komt. Flexibiliteit, kostenreductie en bredere toepasbaarheid is het resultaat. “Door het aanbieden van een SaaS-platform voor de vertrouwde software hebben meer instanties en ondernemers de kans om met xential te werken”, vertelt directeur Ruud Vos.

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter