Welkom op de nieuwe site van VIP

Een van onze goede voornemens is om u als abonnee de mogelijkheid te geven een redactionele bijdrage te leveren. Deel uw kennis en ervaring en stuur ons uw artikel.

Met een nieuw redactieteam hopen wij u ook dit jaar te inspireren en informatie te bieden waarmee u in 2017 betere besluiten kunt nemen.

Abonnementen

Alle content op de site is de eerste twee weken van januari voor iedereen vrij toegankelijk. Vanaf 23 januari 2017 zal echter het grootste deel ervan alleen voor abonnees beschikbaar zijn.

  • Bent u nog abonnee van de ‘oude’, papieren VIP, dan zullen we u binnenkort verzoeken uw gegevens bij te werken. Nadat wij van u deze gegevens hebben ontvangen, krijgt u per e-mail de inloggegevens voor deze site en houdt u toegang voor de rest van de abonnementsduur.
  • Bent u nog geen abonnee? Neem dan nog voor de 23e januari een abonnement. Voor nog geen anderhalve euro per week heeft u toegang tot een onmisbare bron aan vakinformatie.

Als abonnee ontvangt u bovendien onze maandelijkse nieuwsbrief, waarmee we u op de hoogte houden van interessante informatie over enterprise information management en VIPdoc zelf.

Wij wensen u een succesvol 2017 toe!

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter