Welk document management systeem is het meest geschikt voor uw organisatie?

ICT Portal onderzoekt doorlopend de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van document management systemen.

Digitaal documentbeheer met behulp van een DMS (Document Management Systeem) is een thema dat bij steeds meer organisaties speelt. Er zijn echter talloze DMS’en, dus hoe pak je een selectietraject het beste aan en hoe bereid je je het beste voor op de invoering van een DMS?

ICT Portal onderzoekt doorlopend de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van document management systemen. De bevindingen worden ter beschikking gesteld via de website en allerlei praktische publicaties. IT managers en projectleiders kunnen op die manier altijd over actuele informatie beschikken over alles wat met de keuze voor en de implementatie van een DMS te maken heeft. Ook kun je ICT Portal inschakelen voor advies op maat.

DMS Wijzer 2017

Zo is er de handige DMS Wijzer 2017, die kan helpen bij het maken van een goed onderbouwde keuze. Trends, softwarepakketten, leveranciers, kosten en diverse methoden worden besproken. De DMS Wijzer 2017 is gratis te downloaden op de site van ICT Portal.

Over EKCIT

ICT Portal is een initiatief van EKCIT (European Knowledge Center for Information Technology), een centrale informatiebron op het gebied van ICT. Het kenniscentrum staat centraal in een netwerk van ICT-professionals, universitair docenten, bloggers en ICT-experts. EKCIT doet daarnaast eigen onderzoek naar sofwarepakketten en leveranciers. Bevindingen en tips worden gedeeld met (ICT)-projectleiders. ICT Portal voorziet maandelijks duizenden (ICT)-professionals van informatie bedoeld voor het maken van de juiste beslissingen op de werkvloer.

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter