Visma Partner Awards: Account Software Groep 15 x op rij partner van het jaar

Ook eServiceware, Databas en AccountOne onderscheiden

 

Op dinsdag 6 februari vond de jaarlijkse uitreiking plaats van de Visma Partner Awards. Na te hebben genoten van het spectaculaire uitzicht vanaf de ​A’dam Tower​ mocht Account Software Groep voor de vijftiende keer op rij de Partner van het Jaar Award in ontvangst nemen. Ook de Accountancy Award ging naar deze veelbekroonde partner. eServiceware won zowel de Groothandel Award als de Innovatie Award, terwijl de Projecten en Uren Award naar Databas ging. De Klanttevredenheid Award was voor AccountOne.

Nieuwe ontwikkelingen direct omarmen

Richard Scheper, Commercieel Directeur smb van Visma Software: ‘We zijn er trots op dat we met veel van onze partners al jarenlang samenwerken, met Account Software Groep zelfs al dertig jaar! Als je kijkt naar wat er allemaal veranderd is in die periode dan is het heel mooi om te zien hoe we samen door al die ontwikkelingen zijn gegaan. ​Account Software Groep blijft het jaar na jaar goed doen qua omzet en afzet en mag zich nu dus zelfs voor de vijftiende keer op rij Partner van Jaar noemen!​ Sterke en innovatieve partners zijn ontzettend belangrijk voor ons, daardoor kunnen we onze klanten echt meerwaarde bieden. In de flexibiliteit om nieuwe ontwikkelingen direct te omarmen en de vertaalslag hiervan naar de markt te maken zit de grote kracht van onze partners’, aldus Scheper.

Practice- en servicemanagement voor accountants

Dat Account Software Groep ook de Accountancy Award won, is onder andere toe te schrijven aan de voortzetting van zijn succes met practicemanagementsoftware Visma Advisor. Met deze tool uit de Visma Accountancy Cloud suite kunnen accountants- en administratiekantoren hun interne processen optimaal organiseren en tegelijkertijd online services aanbieden aan hun klanten, zoals Visma eAccounting en Visma Financial Overview.

Feeling voor het handelssegment

Evenals vorig jaar ging de Groothandel Award naar eServiceware. Scheper: ‘eServiceware heeft niet alleen uitgebreide kennis van het (groot)handelssegment maar ook veel feeling voor deze doelgroep. Dat werd ook dit jaar weer bewezen door goed bezochte workshops en een mooi verkoopresultaat voor cloudsoftware Visma.net Logistics.’

Veel waardering voor begeleiding klanten

Databas werd beloond met de Projecten & Uren Award. Deze partner heeft het eerste halfjaar na introductie al direct succes geboekt met cloudoplossing Visma.net Project Accounting. ‘Databas onderscheidt zich door de manier waarop zij meedenken met organisaties. Vanuit hun expertise en jarenlange ervaring slagen zij er steeds in de specifieke behoeften van klanten bloot te leggen. Zo helpen zij bedrijven echt bij het realiseren van een oplossing voor hun specifieke situatie en dat zorgt voor veel waardering vanuit de markt’, zo haalde Scheper aan.

Over Visma Software
Visma Software biedt bedrijven complete cloudoplossingen voor boekhouding, groothandels- en projectadministratie, urenregistratie, accountancy, crm, hrm en salarisverwerking en ledenadministratie.
In Nederland werken al meer dan 40.000 organisaties in het mkb, de grootzakelijke en semipublieke sector met onze software. Ons portfolio bevat onder meer AccountView, Visma.net, Visma eAccounting, Visma Severa, Visma Teleboekhouden, Mamut One en Davilex.

Marktleider in Scandinavië
Visma Software BV is een dochteronderneming van het Noorse Visma AS, marktleider in Scandinavië en behorend tot de top-10 van Europese businesssoftwarehuizen. Visma heeft meer dan 760.000 klanten, 300.000 hosting-klanten en 6.600 medewerkers.
Kijk voor meer informatie op ​www.vismasoftware.nl​.
Innovatie op alle fronten

De Innovatie Award ging naar eServiceware. Deze partner springt razendsnel in op nieuwe ontwikkelingen, zowel wat betreft de functionaliteit van de Visma-software als vanuit de markt. De focus ligt volledig op de cloud en de kennis van de consultants wordt continu uitgebreid. Ook profileert deze partner zich uitstekend, zowel offline via workshops en als spreker tijdens beurzen, als online via socialemediakanalen. Ook in zijn serviceaanbod voor klanten komt eServiceware naar voren als een flexibele partner.

Klanten werven en behouden

Ook AccountOne viel dit jaar in de prijzen. Dat de manier waarop AccountOne klanten ondersteunt zijn vruchten afwerpt wordt bewezen door een hoge Net Promotor Score (NPS), een zeer lage churn en voortdurende groei. De Klanttevredenheid Award ging dit jaar dan ook zeer terecht naar deze partner.

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter