Veenman is verhuisd

Xerox Nederland en Veenman samen hun intrek genomen op één centrale, nieuwe kantoorlocatie

Met ingang van 2 januari 2020 hebben Xerox Nederland BV en Veenman BV samen hun intrek genomen op één centrale, nieuwe kantoorlocatie. Het Xerox kantoor in Breukelen en het Veenman kantoor in Rotterdam worden gesloten en ons nieuwe adres is Rijnzathe 12, 3454 PV De Meern.

Beide organisaties blijven zelfstandig opereren, met elk hun eigen bekende identiteit en dienstverlening, maar waar mogelijk bundelen we onze krachten. Dit in de volle overtuiging, dat we u hierdoor nog beter van dienst kunnen zijn.

De service- en onderhoudsactiviteiten van Veenman hebben we samengebracht in de Technical Service Organisatie van Xerox Nederland B.V. De grotere spreiding en toename van het aantal klanten, hebben geleid tot dit besluit. Met deze samenvoeging verbeteren we de serviceresponsetijden en kunnen we efficiënter invulling geven aan de serviceafspraken.

Wilco van Bezooijen, algemeen directeur van Veenman: “Doordat we samen in één pand zitten wordt samenwerken nog gemakkelijker. Een aantal ondersteunende staffuncties zoals finance, maar ook service- en onderhoudsactiviteiten, kunnen we nu samenvoegen. Veenman blijft zich richten op het MKB+-segment, terwijl Xerox de grotere bedrijven bedient. Het aanbod aan diensten en producten sluit goed op elkaar aan. Maar belangrijker is het dat we door onze kracht met die van Xerox te bundelen, samen met onze klanten kunnen innoveren en hen de allerbeste technologische oplossingen kunnen bieden om hun informatiemomenten te optimaliseren.”

Beide bedrijven verwachten dat het nieuwe kantoor de dynamiek en creativiteit van hun eigen organisatie beter kan ondersteunen. Net als het voormalige kantoor in Rotterdam is ook dit kantoor ingericht als een Smart Office en fungeert het ook als een showroom. Hierdoor kunnen Veenman en Xerox aan hun klanten innovatieve technologische oplossingen in de praktijk demonstreren.

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter