Veenman breidt aanbod uit met DMS DocBase

Veenman heeft het document management systeem DocBase van Acanthis in zijn portfolio opgenomen. Deze oplossing sluit aan op de vraag van centralisatie van informatie van organisaties. Het partnership heeft inmiddels al de eerste referentieklant opgeleverd: AGEL adviseurs, een adviesbedrijf op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling, infra, bouw, geodesie, omgeving en milieuonderzoek.

Arjan Karssen, Business Solutions Manager van Veenman, laat weten dat DocBase zich in de praktijk bewezen heeft als een solide document management systeem. Karssen is van mening dat DocBase ook sterk is als het gaat om zaakgericht werken. “Het systeem zorgt ervoor dat de juiste informatie middels een centraal dashboard gekoppeld met de aanwezige systemen (ERP, CRM en DMS) altijd op de juiste plek en voor de juiste medewerker beschikbaar is.”

“Een belangrijk voordeel is dat de klant DocBase eenvoudig zelf naar eigen behoefte kan inrichten, wat zeker voor mkb-organisaties aantrekkelijk is. De applicatie hoeft dus niet door de leverancier op maat ‘geprogrammeerd’ te worden door kostbare externe consultants. Voor Veenman zijn korte lijnen met ontwikkelaars van belang om snel te kunnen schakelen. Met Acanthis, dat de Nederlandse markt beter kent dan buitenlandse ontwikkelaars, kan dat prima.”

AGEL adviseurs

AGEL adviseurs, de eerste referentieklant van Veenman voor de DocBase-oplossing, verzorgt naast effectieve onderzoeken en planstudies ook aansprekende ontwerpen en gedegen technische planuitwerkingen op het gebied van stedenbouw, bouw, infrastructuur en milieuaspecten.

Eenvoudig toegang

Carlo Hoetelmans, directeur AGEL adviseurs, legt uit dat zij gebruikmaakten van verschillende documentatiesystemen. “We wilden graag naar één omgeving om onze collega’s overal en op verschillende devices direct toegang te geven tot de informatie die zij nodig hebben. Onze keuze is op DocBase gevallen want deze oplossing geeft de collega’s zeer eenvoudig toegang tot de documentatie. Een andere reden is de mogelijkheid om te koppelen met bijvoorbeeld onze aanwezige AFAS-omgeving. Zij hoeven alleen maar in te loggen en DocBase geeft op basis van het projectnummer alle gewenste informatie. Dit onafhankelijk van waar de informatie zich bevindt in de IT-architectuur van AGEL adviseurs. Zoeken naar de juiste versie van onze projectinformatie is verleden tijd.”

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter