Van intranet naar een digital workspace

Tijd voor verandering

Al 25 jaar lang werken we op dezelfde manier. Het is tijd dat daar verandering in komt, maar hoe ga je van een statisch intranet naar een gepersonaliseerde digital workspace? Organisaties beseffen zich dat medewerkers hogere verwachtingen krijgen van de digital workspace.

De meeste organisaties beschikken al over een intranet. Vaak is er veel tijd en moeite ingestopt om het op te zetten en actief te krijgen. Het doel van de communicatieafdeling is om met een sociaal intranet mensen te verbinden. Maar wat is dan het verschil met een digital workspace?

Om van een intranet naar een digital workspace te gaan is het belangrijk om als communicatieteam nauw samen te werken met de ICT-afdeling. Op die manier ben je in staat om op een eenvoudige manier te komen tot een workspace die zich automatisch aanpast op de rol van mensen, apparaat en locatie zodat mensen minder bezig zijn met IT en meer met hun hoofdtaak. Wees niet bang om samen te werken met IT, want de technologieën aanpassen is het eenvoudigste wat er is. Daarna volgen de mensen en werkcultuur.

Dit zijn enkele paragrafen uit het artikel “Hoe ga je van intranet naar een digital workspace?”, gepubliceerd op FrankWatching. Lees het hele artikel hier.

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter