ValidSign distributeur CoSign en DocuSign

signature

ValidSign is sinds kort als distributeur van zowel CoSign als DocuSign in Deventer gevestigd en biedt elektronische handtekeningoplossingen. ValidSign heeft tot en met 2015 namens ARX opgetreden als Benelux-kantoor voor ARX-CoSign. Na de overname van ARX-CoSign door DocuSign is het portfolio uitgebreid met de DocuSign oplossingen.

Organisaties hebben steeds meer behoefte aan volledig digitale processen. Digitale ondertekening van documenten en elektronische handtekeningoplossingen zijn dan ook essentieel voor het laten slagen van de digitaliseringsslag. Niets is zo vervelend als het printen, ondertekenen en weer scannen van een document waarbij het gescande document geen geldige handtekening bevat. Onder de huidige klanten van ValidSign in de Benelux bevindt zich onder andere een breed scala aan organisaties in elke branche zoals vele overheidsinstellingen, waterschappen, woningcorporaties, accountants- en advocatenkantoren, banken, verzekeraars, farmaceutische bedrijven, productie- en IT-bedrijven.

Garantie

Onafhankelijk van plaats, tijd en apparaat kunnen de ValidSign oplossingen worden gebruikt om eenvoudig digitale handtekeningen toe te voegen aan documenten in Word, Excel, PDF, SharePoint en vele andere toepassingen en bestandsformaten. De oplossing kan worden geïntegreerd in een bestaande documentgerelateerde workflow, toepassing of dienst. De oplossingen van ValidSign worden zowel on premises als in de cloud aangeboden. Hiermee garandeert ValidSign dat documenten binnen de organisatie kunnen blijven voor het ondertekeningproces.

Compliance

De oplossingen van ValidSign voldoen aan de strengste wet- en regelgeving en industriestandaards. “We hebben bewezen dat wij onze klanten, van grote multinationals tot kleine en middelgrote organisaties, volledig kunnen ontzorgen. We bieden zowel een Cloud- als een PKI-oplossing zonder de rompslomp van smartcards en lastige implementaties”, aldus John Lageman, directeur ValidSign.

Voordelen

Het huidige team van ValidSign heeft bij een groot aantal organisaties bewezen dat zowel CoSign als DocuSign op efficiënte en effectieve wijze kan worden geïntegreerd met bestaande applicaties. Omdat het ‘cross-enterprise’ oplossingen zijn, kunnen klanten handtekening-afhankelijke processen snel transformeren van papierintensieve naar papierloze. Tegelijkertijd borgen zij de identiteit, integriteit en intentie van zowel ondertekenaar als het getekende document. De investering wordt snel terugverdiend door doorlooptijden en papiergerelateerde kosten te verminderen en de veiligheid te verbeteren door middel van juridisch gewaarborgde documenten die gemakkelijk kunnen worden geverifieerd via algemeen beschikbare applicaties zoals Microsoft Office en een PDF- reader.

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter